Bagam maine vre-o intalnire?
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
Moonshadow: Acum vreo 3 ani s-a intamplat totul , am parcat la un prieten pe trotuar si se pare ca trotuarul era "luat" .. considera omu ca era locu lui si nah s-a razbunat , era si sf petru probabil era si putin ciupit si mi-a aruncat cu 3 oua pe parbriz , parerea mea e ca nu s-o simtit suficient de razbunat si o aruncat si cu vopsea de ulei.Reparatia m-a costat 5 litri de benzina , 1 polish si 3 cearsafuri.Am frecat o noapte intreaga la ea ca sa nu se intareasca , din pacate nu am reusit sa scot nimic de la el ( era vorba de 3000 RON) deoarece nu au fost probe/martori. Asta e
Megeleag: Eu ma bag la o intalnire , fiind tu primul care a adus vorba .. dai cafaGolan Ambition 1.5 Dci 70 de cai
Comment
-
Originally posted by Raulissimo View PostMoonshadow: Acum vreo 3 ani s-a intamplat totul , am parcat la un prieten pe trotuar si se pare ca trotuarul era "luat" .. considera omu ca era locu lui si nah s-a razbunat , era si sf petru probabil era si putin ciupit si mi-a aruncat cu 3 oua pe parbriz , parerea mea e ca nu s-o simtit suficient de razbunat si o aruncat si cu vopsea de ulei.Reparatia m-a costat 5 litri de benzina , 1 polish si 3 cearsafuri.Am frecat o noapte intreaga la ea ca sa nu se intareasca , din pacate nu am reusit sa scot nimic de la el ( era vorba de 3000 RON) deoarece nu au fost probe/martori. Asta e
Megeleag: Eu ma bag la o intalnire , fiind tu primul care a adus vorba .. dai cafa"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
Comment