Ba renault .. va astept la caransebes .. eu discut zielel astea cu conducerea despre voi sa pot sa va aduc aici ca ar fi frumos la un asemenea eveniment sa avem parte si de voi ... ar avea o estetika f buna asupra parcului auto si mai ales cand vede lumea ca exista si cluburi de sustinere si masinile care arata una mai frumoasa ca cealalata . .... deci pana sapt viitoare o sa fie si pozitia oficiala a concesinunii mele .. si va promit ca nu va fi un raspuns negativ si unu pozitiv .. VA ASTEPT !!
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
-
Ci9ne vine la real drift, la timisoara pe 11 12 aprlilie?
Comment
-
ok, fain, vin si eu si la deschidere la duster, ca o las mai moale cu munca si asa vreau sa deminsionez ca plec in TM. Va pup fetelor!
Comment
-
Faci in felul urmator: intri pe subforumul "my ride" dupa care creezi un thread nou ii dai ce nume vrei si acolo unde scri ai asa "da rapid un raspuns" si "go advanced" tu dai "go advanced" si mai jos iti va aparea "gestiunea atasamentelor" si ti se va deschide o fereastra unde poti sa incarci maxim 5 poze deodata dupa ce ai selectat pozele dai incarca si dupa ce ai pus si pozele si ai si postat dai "trimite reply" si gata. Daca nu te descurci iti pun eu pozele.
Comment
Comment