If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lansare Dacia Duster La Caransebes(Pentru LoganClub Resita)
Lansare Dacia Duster La Caransebes(Pentru LoganClub Resita)
In data de 15 aprilie 2010 va avea loc lansarea Dacie Duster la Caransebes si cu aceasta ocazie as dori sa participam si noi la acest eveniment. Va astept parerile si sper sa reusim sa ne aduam cat mai multi si sa participam si noi. Adi Nichita ne va tine la curent pe aceasta tema si fiindca mai sunt numai 3 saptamani pana atunci incepem si o lista cu doritori.
ok eu is pe locul 1 eu voi fi gazda .. da. . .si pentru shenny (sucu,prajitura,alunele si altele le primiti ). sper sa fie cat mai multa lume sa putem facem putina senzatie ca la momentul acesta vor participa oficialitatiile orasului ... oameni importanti din zona si lumea doritoare de acest model .. !
1. Nichita
2. Renault
3.
4.
5.
6.
Last edited by Renault; 1 April 2010, 15:41.
Reason: Automerged Doublepost
Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
ok eu is pe locul 2 desi eu voi fi gazda .. da. . .si pentru shenny (sucu,prajitura,alunele si altele le primiti ). sper sa fie cat mai multa lume sa putem facem putina senzatie ca la momentul acesta vor participa oficialitatiile orasului ... oameni importanti din zona si lumea doritoare de acest model .. !
1. Nichita
2. Renault
3.
4.
5.
6.
Trebuia sa fi primul pe lista...noroc ca te-ai scos cu rachia aia...
1. Nichita
2. Renault
3. Bubu (daca nu intervine ceva)
4. Flaviu (daca nu intervine ceva)
5. Mircea 89.MIR
6. Cosmin83
7. Shenny (poate dupa ora 17,00)
"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment