Duster 1.6 16v 4x4 1250kg/105cp = 1cp/11.9kg Duster 1.5 DCI 4x4 1294kg/110cp=1cp/11.7kg Tucson 2.0 16v 4x4 1623kg/141cp= 1cp/11.5kg Tucson 2.0 CRDI 1758kg/140cp=1cp/12.5kg. Uite comparatie Tuscon ii mai bicicleta cu elicie in varianta diesel.
Lansare Dacia Duster La Caransebes(Pentru LoganClub Resita)
Collapse
X
-
Ia mergi cu un Tucson (care sta mai bine decat un Tuareg - asa ca fapt divers) si dupa aia vedem si cum sta Duster-ul.
dar fa si tu comparatia asta
Duster 1.5 DCI 4x4 1294kg/110cp=1cp/11.7kg (asa cum zici tu) si
Tucson2.0 DOHC 1623 Kg la 141 CP care e 1 cp la 11.51 kg cum e cu pedalele
hai ma ce naiba punem motor de berlina pe jepp"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
Ca si confort aia chiar nu stiu sa iti spun ca nu am mers cu nici una doar in Duster ce am stat asa putin dar nu am mers cu el deci nu conteaza. Comparatia zic eu ca e mai corecta intre benzina vs benzina si diesel vs diesel unde la diesel Dusteru e putin mai bun ma refere la cp/kg. Aici ai si tu dreptate ca un motor de 1.6 e mic pentru un suv dar avand ii vedere greutatea sa zicem ca e acceptabil pe Duster 2x4 care are numa 1160kg.
Comment
-
lansare dacia duster
Lumeeee...... lansarea oficiala cu personalitati si cu voi in prezenta se va face VINERI 16.04.2010 ora 18.. deoarece multa lume nu putea ajunge pana tunci si am ales sa mutam vineri lansarea oficiala. astept confirmarile voastre .. va multumescDon`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
pfoai ce bine poate pana vineri apuc sa termin si eu masina, astept sa ajunga lupele p....
Comment
-
Originally posted by nichita2009 View PostLumeeee...... lansarea oficiala cu personalitati si cu voi in prezenta se va face VINERI 16.04.2010 ora 18.. deoarece multa lume nu putea ajunge pana tunci si am ales sa mutam vineri lansarea oficiala. astept confirmarile voastre .. va multumesc
e si mai bine asa...."daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
Comment