Pai ideal ar fi daca se face o lista cu cine vine eu unu sigur vin dar imi pica bine daca ma intalnesc cu voi inainte de raliu ca nu prea ma descurc prin resita
Intilniri LoganClub Resita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bun am memorat numaru Daca e sa vin singur pe ruta lugoj - resita te sun , adica oricum te sunt sa iesim la un citro dar ia spun cum sa te trec in memorie ? Ca doar fac ceva de genu
:Alo Funky ?Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Asa fac deci sa-ti explic unde stiu eu sa ajung in resita :centru ( asta doar daca mai nimeresc odata drumu ) hmmm..si cam atata....eu cand ajung opresc undeva la intrare si te sun cu speranta ca tu vii si ma ei de acolo :pBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Spor la lucru eu sunt deja la lucru sunt prea matinal la 5:15 trezirea pai avand in vedere ca e duminca si eu duminca intru de noapte la lucru cand mai spre dupamasa nici prea tarziu sa fieBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Maine sunt si eu prezent la Resita vin mai cu 2 prieteni cand ajung inainte de intrare te sun pe tine funky sa ma calauzesti la pentremVBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
Comment