Si eu am vazut ala cu gzb =) Multam fain de vizita, va mai astept
Intilniri LoganClub Resita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mareom View PostDa, am vazut si eu un Logan pe partea opusa cu stickere LoganClub cand ma plimbam prin Resita pe la ora 13:30. Se pare ca m-ai vazut si tu Salutari!
Apropo: numarul este GZBPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by dannyel87 View Postvin si eu ..numa sa spuneti ora si locul duminica la ce ora???
Eu duminica viitoare plec la Timisoara, deci nu voi ajunge in oras decat dupa-masa, sambata lucrez.. deci pica.. Daca nu duminica pe la 18-19? Ar fi bine ptr voi?
Comment
-
Originally posted by boris View PostHai mobilizarea cautal si pe becks si sa vedem poze de la reuniune...
Deci, alt loc de intalnire eu zic sa fie parcarea de la PLUS! Duminica e inchis, e goala, n-are nimeni treaba noastra. Saptamana asta sper sa va hotarati si sa-mi spuneti care veniti.. cu toate ca pe forum suntem doar vreo 3-4 din care 2 nu-l prea frecventeaza..
Comment
-
Eu zic sa ne vedem la lic 2 acolo pe terenu de fotbal e frumos acolo si nu ne vede nimeni spune si u o zi si o ora
Originally posted by funky View PostAzi nu cu siguranta, saptamana viitoare da Deci, vreau sa-mi spuneti daca ca convine ora 20:00!!! Si cat despre loc, nu e bun ala la mol, se aduna toti besinosii cu calibre d-alea de 500 de euro si masini d-alea cu numere fantoma, si nu prea as vrea sa-i "deranjam" noi cu amaratele noastre de loganuri..
Deci, alt loc de intalnire eu zic sa fie parcarea de la PLUS! Duminica e inchis, e goala, n-are nimeni treaba noastra. Saptamana asta sper sa va hotarati si sa-mi spuneti care veniti.. cu toate ca pe forum suntem doar vreo 3-4 din care 2 nu-l prea frecventeaza..
Comment
Comment