Originally posted by boris
View Post
Intilniri LoganClub Resita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@funky: Esti un domn ca ai venit pana la traseu dupa noi sa nu ne chinuim o ora sa gasim barul. Multumim mult de primire. Cand vii in Timisoara si ai timp sau chef poti sa-mi dai telefon cu incredere. Sper sa vii si tu pana atunci la etapa de la Sannicolau sa vezi Loganul in actiunesigpic
Comment
-
Originally posted by mareom View Post@funky: Esti un domn ca ai venit pana la traseu dupa noi sa nu ne chinuim o ora sa gasim barul. Multumim mult de primire. Cand vii in Timisoara si ai timp sau chef poti sa-mi dai telefon cu incredere. Sper sa vii si tu pana atunci la etapa de la Sannicolau sa vezi Loganul in actiune
gigi, da-mi un pm cu nr tau, sau lasa-mi offline pe mess, ca nu am ajuns sa-l salvez in ziua aia
Comment
-
Originally posted by boris View PostAsa banatani mei mobilizarea ca la lugoj nu is decit vreo 2 loganisti
Pai ce sa fac ai dreptate suntem doar 2 am vazut au mai multi useri facuti aici dar nu intraBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Originally posted by boris View PostTristete totala duminica viitoare e sarbatoare
Originally posted by Rudy View PostChiar nu a pus nimeni poze de la raliu ? Mai ales masina aia cu un magar putere
Comment
-
-
Iulika deci unde ramanem sa ne intalnim cand shi ora?!Suntetzi hotaratzi la Plus?!Hai datzi repede cu votu... sa stim totzi sa nu ne facem alt program... shi dak u esti sambata la lucru as propune vineri sa facem o intalnire.. asha pe dupa 17:00.... astept propuneri... eu zic cu cat mai devreme cu atat mai bine.. shi vinerea nu cred k e o zi care sa ne incurce... :PFoloseste puterea la maxim!Dar condu prudent!
Comment
-
Memphiz.. eu m-am mai intalnit cu un loganist e la pompieri el.. are culoarea la logan k a lu` iuli shi e cu folie pe spate, diesel... mi-o zi sa-l anuntam si pe el din timp, cand ne mai intalnim...sa-l anuntzi ... k Vineri la 19:00,in parcare la Plus e intalnire!sper k nu uitzi intelijibilule..Last edited by BecksDCI; 14 April 2008, 20:30.Foloseste puterea la maxim!Dar condu prudent!
Comment
Comment