Intilniri LoganClub Resita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu merg in proportie de 70 % normal , mai putin cand ma simt provocat , acu cateva zile stiu ca m-am luat cu cosmin putin )
    Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai

Comment

• Liniute n-are rost, n-am adversari De intalnit in jurul orei 21:00 la Petrom(primul, Calea Caransebesului) cel mai probabil. Am vorbit cu Cosmin si trebuie sa ma sune. Marius a zis ca cel mai probabil vine si el. Deci am fi 6 in cel mai bun caz. Raulissimo, lasa un nr de telefon, sa iti zicem daca ramane asa, desi eu unu cel putin pot 100% sa vin.
      Megeleag noteaza tu te rog nr lui Raulissimo ca eu trebuie sa plec ca am ceva de facut si nu mai stau la comp.

Comment

• ok Renault...pai in principiu ramane la 21:00

Comment

• 0770489088/0767428209 .. cosmote-ul e pe duca bateria momentan , pe digi ma gasiti sigur , dati un sms ceva daca e de venit.. si vin

Comment

• @Raulisimo..s-a votat ..ramane pentru ora 21:00 la Petromul de pe calea Caransebesului ( primul )

Baieti eu nu pun poze ca se vad ca ceaiu. Renault ce-ti mai place si tie Liniuta....of of
            Last edited by megeleag; 24 September 2012, 23:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• are cu ce omu` )

Comment

• Cam are :d, ce nu avem noi :|

Comment

• prezenti la intalnire:
                  1-renault
                  2-cosmin83
                  3-flavius
                  4-raulissimo
                  5-megeleag
                  si ultima bonus.
                  Attached Files
                  Last edited by Renault; 24 September 2012, 23:29.

Comment

• Lasa ca vine Cosmin cu 1.5 DCI 85 CP + STAGE 2 la 1000+CP si ma face si pe mine si ma las si eu de liniute

Comment

• Renault ce iti mai place sa atati lumea :P

Comment

• nai vazut ca ti-am facut semn cu faza lunga sa te dai la o parte

Comment

• Eh, is doar curios de diferenta dar Cosmin e agitat cu facut in deal, stage 2, mai putin ajung sa fac liniute cu portbagaju plin cu saci de cartofi.....

Da Cosmin, am vazut, ce sa-i faci atata poate masina...

Comment

• Vlad , ai avut noroc ca n-am inchis geamul , nu mai aveam aerodinamica de viteza de croaziera.. norocul tau )

Comment

• Copilasi galbeni de grasi, eu ma pun la somn, Noapte Buna si la reintalnire

Comment

• daca mai bagi si saci de cartofi in portbagaj nici nu mai pleci de pe loc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google