Acolo unde ti-ai pus tu sorine cred ca e cel mai ieftin ...
Intilniri LoganClub Resita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da pe tine nu te intereseaza? "Luati si sunati" , pai suna vere tu si intreaba, ia mai dezobisnuiti-va sa va tot altu' rezolve problemele
Oricum n-am de gand sa-mi pun folie prea curand, mai astept vreo luna, doua, deci.. nu prea ma intereseaza acum ;-)Last edited by crististreulea; 29 April 2008, 09:17.
Comment
-
Originally posted by memphis_Taz View PostFunky... am facut rost de numaru de telefon unde si-a pus vecinu ala al meu folie pe GOLANSKY!!! 0766-266-265 "SAFETEC" FOLIE LUMAR OMOLOGATA!!!!
SUNATI SI INTREBATI
Comment
-
Eu nu cred ca se poate trece nici o folie in talon.Trebuie sa fie de aia omologata,si sa aiba timbrele pe ea,si adeverinta aia de la folie.Daca reusiti,sa imi spuneti si miePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cel cu pasatu e om in toata firea nu cred ca ar minti o sa-l rog sa faca un scan la talon ...oricum revin dupa pasti si iti zic dac am reusit ;)....ai apropo stiu pe cineva cu un seat leon care are scris pe talon deci posibil este....numai ca baiatul asa la luat de la dealer ;)
Comment
-
Comment