Ma Iuli ma!!!! De ce ma ataci!!! TU m-ai rugat sa va fac rost de nr de tel de unde si-a pus vecinu meu si tot pe mine ma ataci... eu nu am bani de folie acuma... si am alte lucruri pe cap cum ar fi un Bacalaureat cum ar fi ca trebuie sa-mi cumpar costum si ca trebuie sa merg la o nunta in toamna la Bucuresti care n-o sa fie prea ieftina... NU MA INTERESEAZA FOLIA PT GEAMURI DEOCAMDATA!!! SI daca era sa intreb sunam eu daca chiar m-ar fi interesat nicidecum nu ti-as fi zis tie...
Intilniri LoganClub Resita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by BecksDCI View PostIuli te-ai facut razbnoinic ce-ai ma cu omu..?!) Are bacu ,are nunta... lasa omu sa invete si sa se distreze... n-are bani de folie facem noi cheta si-l ajutam ce saracie...)
Comment
-
@memphis_Taz dap si eu vreau sa schimb farurile si stopurile acuma vrea sa vad cum pot face sa ma ajunga cat mai putin chiar trebuie sa ma gandesc bine caci nu as vrea sa dau 1700 ron pe amble + xenon e cam mult sa speram ca o voi rezolva mult mai ieftin oricum va voi tine la curent ;)
Comment
-
Bai baieti, eu sunt la lucru vineri. daca vreti sa ne intalnim sambata sau duminica e ok. eu as prefera duminica, sambata mai am treaba prin casa, cumparaturi una alta, etc. ce ziceti? Duminica va convine? Si totusi unde ne intalnim? Eu am zis ca in parcare la plus ar fi bine, dar na, mai putem sa ne intalnim acolo in moroasa 2, taz, dani, stiti amandoi. unde ai venit tu taz dupa sticker, si unde ti l-am pus pe al tau dani. eu zic ca ar fi bine sa ramana acolo. e destul loc ce ziceti? Ramane acolo langa camera de comert pe duminica? Da-ti-va cu parerea de o ora, anyway sa fie dupa 16 please.
numa bine
Comment
-
Originally posted by crististreulea View PostDin cite vad eu, aici numa despre intilniri nu se prea vorbeste!
Comment
Comment