Originally posted by boris
View Post
Intilniri LoganClub Resita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@funky: Esti un domn ca ai venit pana la traseu dupa noi sa nu ne chinuim o ora sa gasim barul. Multumim mult de primire. Cand vii in Timisoara si ai timp sau chef poti sa-mi dai telefon cu incredere. Sper sa vii si tu pana atunci la etapa de la Sannicolau sa vezi Loganul in actiune
sigpic
Comment
-
Cu cea mai mare placere, va mai astept pe aici. Ma bucur ca v-am cunoscut pe tine, pe seba, rudy. Baiatu' din fata mea, ala ce vrea genti late, cine era? Sambata viitoare pic la lucru, si chiar n-am cum sa ajung, imi pare rau sincer, intentionam sa vin. In schimb vin duminica la Timisoara, daca ai timp sa ne vedem la un suc, ceva.. poate va intalniti voi duminica viitoare si vin sa va cunosc pe totiOriginally posted by mareom View Post@funky: Esti un domn ca ai venit pana la traseu dupa noi sa nu ne chinuim o ora sa gasim barul. Multumim mult de primire. Cand vii in Timisoara si ai timp sau chef poti sa-mi dai telefon cu incredere. Sper sa vii si tu pana atunci la etapa de la Sannicolau sa vezi Loganul in actiune
Mi-ar face placere..
gigi, da-mi un pm cu nr tau, sau lasa-mi offline pe mess, ca nu am ajuns sa-l salvez in ziua aia
Comment
-
Originally posted by boris View PostAsa banatani mei
mobilizarea ca la lugoj nu is decit vreo 2 loganisti 
Pai ce sa fac
ai dreptate suntem doar 2
am vazut au mai multi useri facuti aici dar nu intra
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Si ce daca?Originally posted by boris View PostTristete
totala duminica viitoare e sarbatoare 
Tu ai fost la raliu, ce drac iti mai trebe poze? Cine sa puna, eu care n-am fost?Originally posted by Rudy View PostChiar nu a pus nimeni poze de la raliu ? Mai ales masina aia cu un magar putere
Uita-te pe youtube ;-)
Comment
-
-
Iulika deci unde ramanem sa ne intalnim cand shi ora?!Suntetzi hotaratzi la Plus?!Hai datzi repede cu votu... sa stim totzi sa nu ne facem alt program... shi dak u esti sambata la lucru as propune vineri sa facem o intalnire.. asha pe dupa 17:00.... astept propuneri... eu zic cu cat mai devreme cu atat mai bine.. shi vinerea nu cred k e o zi care sa ne incurce... :PFoloseste puterea la maxim!
Dar condu prudent!
Comment
-
Memphiz.. eu m-am mai intalnit cu un loganist e la pompieri el.. are culoarea la logan k a lu` iuli shi e cu folie pe spate, diesel... mi-o zi sa-l anuntam si pe el din timp, cand ne mai intalnim...sa-l anuntzi ... k Vineri la 19:00,in parcare la Plus e intalnire!sper k nu uitzi intelijibilule..
Last edited by BecksDCI; 14 April 2008, 20:30.Foloseste puterea la maxim!
Dar condu prudent!
Comment

Comment