If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai baaaa tre sa vii ca altfel nu se pune!
Hai sa fac un anunt: M-am decis sa ma apuc e interiorul masinii, sapt viitoare sper sa fie gata. Stie cineva un magazin de unde pot procura catifea de mai multe culori prin resitza?
Si eu vreau sa ma apuc de antifonare la motor stiti cumva de unde pot sa imi cumpar pasla? momentan vreau sa imi pun doar pe peretele dintre motor si habitaclu
Din cauza unor mici probleme de sanatate in taicamiu pleaca maine la Timisoara si raman fara masina (in principiu) asa ca as ruga pe unu dintre voi daca ar putea sa ma ia si pe mine la intalnire. Multumesc anticipat
Last edited by Renault; 27 February 2009, 17:11.
Reason: Automerged Doublepost
eu am luat niste capitonaje pentru portbagaj (montate deja) si pentru capota motor (nemontat) ceva de genul absorbantului acustic insa m-as mira sa aiba acceasi utilitate ca si absorbantul acustic. Capitonajul este luat de la silviu_79 si cred ca are mai mult rol de aspect.
"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
lume mii de scuze ... am fo chemat la munca de urgenta azi si nu am apucat si am iesit pe la 12 jumate si nu am mai venit .. chiar am vb si cu iulian ..
peste 2 sapt o sa vin !!!
Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Salutare... tin sa va reamintesc sau sa va informez ca pe data de 15 martie 2009 va avea loc a 3-a intalnire regionala din moldova ce se va tine la iasi in fata palatului culturii incepand cu ora 11 ...pt mai multe detalii consultati pagina dedicata acestei intalniri http://www.loganclub.ro/forum/treia_...9-t7448p9.html va asteptam!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Va rog sa intrati pe threadele de mai jos ptr.a posta propunerile voastre referitor la calendarul de intalniri si bineinteles ca sunteti invitati si la intalnirile care au loc la Felix si Sibiu unde daca doriti sa participativa rog sa va treceti pe lista deschisa in threadurile respective .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment