Logan 2 Si Sandero 2 In Teste
Collapse
X
-
Originally posted by retro 590 View PostOare o fi chiar atat de costisitor sa adopte un sistem de prinde cu 5 prezoane?
Ma intreb daca stii din ce cauza se pun 3..4 sau 5 prezoane la masina? Un plan este sustinut perfect in minimum 3 puncte, 4 si 5 sunt pentru siguranta, din punctul meu de vedere la o masina care are viteza maxima sub 190 km/h (si aia atinsa cand se termina autostrada) nu vad rostul celor 5 prezoane. Sau il vad, sa ai cu ce te lauda in parcare, aceeasi problema si cu discurile de frana pe spate.
Singura problema care o mentin este garda la sol care mie mi se pare ca le place sa o mareasca.
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View PostMa intreb daca stii din ce cauza se pun 3..4 sau 5 prezoane la masina? Un plan este sustinut perfect in minimum 3 puncte, 4 si 5 sunt pentru siguranta, din punctul meu de vedere la o masina care are viteza maxima sub 190 km/h (si aia atinsa cand se termina autostrada) nu vad rostul celor 5 prezoane. Sau il vad, sa ai cu ce te lauda in parcare, aceeasi problema si cu discurile de frana pe spate.
Singura problema care o mentin este garda la sol care mie mi se pare ca le place sa o mareasca.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by nichita2009 View Posthttp://www.realitatea.net/dacia-loga...foto.html#view
se pare ca se grabesc cu lansarile ! ce parere aveti ?
macar de-ar lucra si ei la o antifonare mai buna..... si 1.2TCe pe logan......
ar fi tare sa puna 1.0(77cp) ca-n Brazilia, dar pe benzina, nu pe etanol!
Comment
-
Sa te vad eu cum depasesti tu tirul cu 65 CP...eu tremur cu 75 CP si in viteza a 4-a.
Sau iti iei 2 masini 1 de oras alta de afara recomand bmw 330 D sau A4 cu motor de 2.5 TDI
As fi preferat si eu 5 prezoane pt simplul fapt ca se gasesc mai usor decat cele cu 4
Comment
-
sau iti iei 2 masini 1 de oras alta de afara recomand bmw 330 D sau A4 cu motor de 2.5 TDI
Vinzi Loganul si platesti impozitele pentru motorul de 3 L de la BMW 330 pe cativa ani.
By the way, eu recomand un X5 3.0d din gama BMW.
BMW de 2900 cmc- 2.333 de lei impozitul pe 2011.
Ieftin ca braga.
Comment
-
Originally posted by Nytro View PostSa te vad eu cum depasesti tu tirul cu 65 CP...eu tremur cu 75 CP si in viteza a 4-a.
am depasit si in urcare(la munte) cu masina plina(5 pers + bagaje full) cu treapta 1 un tir(6000rpm)! daca stii sa exploatezi un motor, te descurci si cu mai putini cai!
Comment
Comment