da b-max are 1-0 in favoare lui ... e trist pt noi ...
Lansare Logan & Sandero 2
Collapse
X
-
Ca şi politică de preţuri atâta timp cât pentru Dacia România a devenit din păcate a V-a piaţă ca mărime şi unde pe acest segment, la noi cel puţin practic nu prea mai există potenţial de creştere, mai degrabă noile modele Dacia (ca şi configuraţie, dotări şi preţuri) au fost concepute pentru piaţa externă, mai ales cea din Vest, unde nu prea mai poţi să oferi o maşină cu dotări spartane şi atât !
Este doar o opinie personală care sper să fie infirmată de vânzările pe care le vor înregistra noile modele Dacia la noi în ţară !
Comment
-
deci nu mai e joi si vineri?momentan suntem noi, nu stiu restu
1-cosmin83 (posibil fratele)
2-raulissimo + 1 prieten
3-megeleag
4-renault
5-flaviu ?
6-Moonshadow - daca nu intervin alte probleme
7-..........
8-..........
cam asta ar fi pana acuma,sper sa ne adunam mai multi.
Pentru a putea vedea mai bine cine merge si cine nu, pastram o singura lista, daca intervin noutati, va rog sa-mi comunicati pentru a modifica lista.
Va rog terminati cu posturile off-topicLast edited by Renault; 13 November 2012, 00:26.
Comment
-
pai si eu s-ar putea sa mai aduc pasageri....dar sa nu uit ceea ce e cel mai important... bre nichita sper ca sunt masini pentru drive test ca altfel ce facem ....venim la opera"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
Va fi un Sandero Laureate 0.9 Tce si un Logan Laureate 0.9 Tce !
sefa casei .. esti bine venita pana duminica la orele 19 .. si sambata si duminica !
Revin cu o adaugare .. ar fi ok sa fiti cu vreo jumate de ora inainte de ora 17 sa ne organizam .. .. o poza de grup , aranjari de masini :P ...cev ceva ..
Buna baieti ,
S-ar putea ca lansarea sa se desfaoare mai devreme .. asteptam confirmarea primarului orasului .... dar sa vedem ora la care poate sa vina sa oficieze lansarea !
Stati pe receptie .. si ma scuzati pt desele schimbari dar nu e vina mea D D:
Din motive de invitati (Pirmar si oficialitati locale si judetene . lansareaa va incepe la ora 15:30 !!! astept un feedback pozitiv din partea voastra . PE la ora 15 daca sunteti aici e super OK !
Va multumescDon`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
Comment