da foarte activi exact ca LC Vaslui asta nu-i surpriza
Logan Club Roman
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Asa va vreau fratilor.Macar vorbiti pe aici si tot e ceva.Poate aveti 5 minute o data la doua zile si intrati si paci".Poate vin vremurile alea bune inapoi.
Faceti calcule si vedeti daca duminica asta la 16.00 merge sa ne intalnim.As zice sa ne intalnim Multiplex in parc.Daca nu va place ,veniti cu idei.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
pai atunci ce mai asteptam, o punem de o intalnire pe duminca la 16:00 la Multiplex, am sa iau legatura si cu fotograful oficialLast edited by MarioBross; 4 February 2011, 20:17.
Comment
-
Originally posted by LUCIANAC79 View PostMultiplex-ul asta e la Restaurant Parc? Stau de atata timp in Roman si habar nu am care-i multiplex-ul.
Presupun ca pot veni si cei care nu sunt in mod oficial membri Logan Club Roman.
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Postmultumesc de intalnire colegilor si cu siguranta ne mai vedem poate in numar mai mare ca asa e frumos si bine;s-a incalzit afara asa ca sa-i dam drumu la intalniri
da a fost o intalnire frumoasa (zic eu ) deoarece nu am putut sa stau mai mult de 15min si nu stiu ce sa mai intamplat , dar cu siguranta imi voi lua revansa la intalnirea urmatoare, multumim de prezenta si noului membu LCR LUCIANAC79!
Comment
Comment