La noi la Paltinis deja a venit.
Cafenea LoganClub Satu Mare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Abea astept sa intru si eu sa fac parte din clubul acesta. Orcum eu va las un ID de mess: dodolorand. Si anuntati-ma unde si cand va intilniti...... mersi astept raspuns...Last edited by Andrei T; 9 November 2009, 22:07.
Comment
-
Originally posted by dodolorand View Postabia astept sa intru si eu sa fac parte din clubul acesta orcum eu va las un ID de mess dodolorand.si anuntatima unde si cind va intilniti...... mersi astept raspuns...
Va doresc cit mai multi kilometri fara nici o problema.
Comment
-
astept cu nerabdare
Originally posted by mrc1 View PostOricind esti bine primit. Macar nu sunt singur cu dci.
Va doresc cit mai multi kilometri fara nici o problema.
Originally posted by Logan 4 ever View PostAs vrea sa vad cam cati membrii sunt din Satu Mare.
Copy-Paste la lista si va treceti username-ul. Din mai poate invepem intalnirile daca sunt suficienti membrii.
Intalnirile vor fi orginizate de mine sau Spark88, care vom fi organizatori, respectiv Spark co-organizator
1.Logan 4 ever
2.
3.
4.dodolorand
5.
Comment
-
Sa va traiasca clubulva asteptam in vizita si pe la oradea daca aveti drum
Comment
-
Aici sunt niste modele de pliant, sticker, logo.......
In curand vom incepe distribuirea pliantelor, trebuie doar sa le imprimam undeva...
Locul si ora intalnirilor vor ramane acelea de pe pliant...Last edited by spark88; 13 November 2009, 10:42.
Comment
Comment