If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca imi permiteti sa ma bag in seama:nu cred ca e buna poza de pe pliant.Logan club nu se vrea club de tuning,parerea meamai bine incercati un logan simplu sau un prestige,ceva de genu
sper sa nu va suparati
Arnold, din pacate prin Satu Mare nu am vazut multe Loganele tunate care sa merite sa fie in club. Unele nu erau ingrijite, altele kitch, dar vom cauta. Vom pune nu numai la cele tunate, ci si la cele ingrijite.
Sigla, stikerul si pliantul imi convin si o sa incerc sa fac rost de stikere cat mai repede.
P.S.: Arnold, te rog, modifica in pliant ceva: Decebal se scrie cu D mare.
sa nu patiti ca la noi, la nationala au venit oameni si au intrebat ca in ziar scria de intalnirea logan club si de masini tunate.
lumea intreba daca pot veni in club daca au logan mai normal, asa va fi la voi, vede lumea pliantu cu masina tuning si zice ca nu are ce cauta acolo si automat va scad sansele de membri noi foarte mult, parerea mea.
eu as incerca ceva mai din popor sa puteti atrage mai multa lume de diferite varste.
i-mi cer scuze dar nu va suparati a fost doar o parere.
sa ne revedem cu bine.
inca o idee puneti si adresa de net pe flyer sa poata intra lumea sa vada pe forum despre ce e vorba
Last edited by vyp75; 14 November 2009, 22:14.
Reason: Automerged Doublepost
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Hopa, in parcare la real, miercuri la 23? Eu la ora aia deja sforai. Mai bine pui textul de pe primul pliant pe fundalul celui de-al doilea.
P.S.: Te rog sa scoti propozitia "Bem vin fiert si mancam seminte". Nu cred ca acolo ii e locul.
Mie nu-mi place acel pliant, se vede ca sunt aiurea proportionate acele semne de logan....
Eu daca as gasi asa ceva pe parbriz , fiind necunoscator, si neauzind inainte de logan club , sigur nu m-as duce la intalnire pentru ca o poza cu niste sigle si un logan nu m-ar face tare curios....
daca imi permiteti sa ma bag in seama:nu cred ca e buna poza de pe pliant.Logan club nu se vrea club de tuning,parerea meamai bine incercati un logan simplu sau un prestige,ceva de genu
sper sa nu va suparati
Sunt si eu de aceasi parere.
La pliante va ajut si eu la printare.
Mie imi plac ambele modele. Evental modificam textul la al doilea pliant, si le printez pe ambele. Voi printa doua pe o coala A4, le trag le xerox si o sa va dau si voua sa aveti prin masina.
Voi duce si la un prieten care lucreaza la Auto Class (dealer-ul Dacia) si sa le dea si celor care isi iau acum Logan. Vor mai afla ceva despre masina, vor sti la ce probleme sa se astepte si poate le vor veni idei de tuning.
P.S.: Scuzati ca nu am intrat ieri, dar am fost foarte ocupat.
E buna ideea cu Auto Class, dar ar trebui sa fie mai mici de formatul A4, eu cred ca ar fi suficient sa fie patru exemplare pe o coala A4 si taiate cu ceva (foarfeca de exemplu). Eu am imprimanta cu jet de cerneala dar de aceea pot sa printez si eu citeva. Apropo de intilnirea de Vineri, e vorba ca Simbata lucrez si mi se pare cam tirziu Vineri la ora 20 (in mod normal atunci pregatesc cina) nu promit ca ma pot duce.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment