Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca numai bucurie, sanatate si prosperitate... Craciun fericit alaturi de cei dragi! LC Pitesti
Cafenea LoganClub Satu Mare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
.*.
,:'*.*':,
,:;***;:,
,:;;***;;:,
][
Miroase a brad si a parfum de flori, bat la ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori, Craciun fericit, plin de lumina si iubire, alaturi de cei dragi, La Multi Ani!!!!sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
buna seara satu mare si tuturor loganistilor ... de ceva timp citesc si eu pe loganclub.ro ....... vad ca satu mare e cam jos cu membri asa k hai sa mai adaugam unu.. chiar dak sunt peste hotare.....va sustin cum si cu ce pot.....si mai multa activitate pe forum baieti.....cand ajung acasa sper sa ajung si eu la o intalnire sa ne cunoastem... pana atunci ...doar aici pe forum...bafta loganclub SM....
Comment
-
Originally posted by SteelMe View Postbuna seara satu mare si tuturor loganistilor ... de ceva timp citesc si eu pe loganclub.ro ....... vad ca satu mare e cam jos cu membri asa k hai sa mai adaugam unu.. chiar dak sunt peste hotare.....va sustin cum si cu ce pot.....si mai multa activitate pe forum baieti.....cand ajung acasa sper sa ajung si eu la o intalnire sa ne cunoastem... pana atunci ...doar aici pe forum...bafta loganclub SM....
Comment
-
Mda, suntem cam pasivi noi satmarenii, mai ales ca suntem vreo 4 care activam pe forum
Asa e pe la noi, e un orasel "slow motion" nu ai ce sa-i faci
La anu sigur nu vom mai face intalniri, avand in vedere ca e 5 lei benzina si va mai urca!!!
Din cei 4 de care ziceam, 2 nici nu lucram, dar intr-un final nu ne plangem, viata e defapt "floare la ureche"
Comment
-
cafelina cu aroma de loganari
felicitari colegi! haideti sa reinviem cafeneaua de Satu Mare, asa ca va invit la o cafelina.lipsa text
Comment
Comment