If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi o mica intalnire si un mic tuning pe masina lui Lori, plasa in loc de grila...
Eu zic ca a iesit super
(mai trebuie doar taiate acele cabluri de fixare dupa ce se va usca siliconul)
Arnold, la urmatoarea intalnire, imi arati si mie, te rog, cum se scoate cromul de la grila? Azi am fost la Auto Class (Dacia), ca dorea Andrei sa isi ia o macheta Logan si sa vada Logan si Sandero Kiss Fm si am vazut un Pick-up fara crom. Arata bine.
Poze de la intalnire...........(sunt pozele facute de catre jurnalisti)
Atasez si articolul care a aparut in ziar si pe satumareonline.ro
După modelul funcţional deja în alte oraşe ale ţării, un grup de tineri entuziaşti din Satu Mare au pus bazele unui club în care sunt aşteptaţi să se înscrie posesorii de Dacia Logan, mai ales cei care nu s-au mulţumit cu variantele standard ieşite din fabrică şi le-au făcut mici “modificări”.
Prima întâlnire “oficială” a membrilor clubului a avut loc vineri seara în parcarea de sub podul Decebal, unde s-au aliniat cinci Logan-uri, unele clasice, iar altele tunate rău.
“Ne-am gândit că nu ar fi o idee rea înfiinţarea unui asemenea club, ştiind că mulţi oameni sunt pasionaţi de maşina noastră naţională, iar alţii, care doresc să cumpere un asemenea autoturism, sunt interesaţi să afle cât mai multe de la cei care sunt de mai mult timp proprietari de Logan. ÃŽntâlnirile noastre de vineri seara sunt şi ocazii bune de socializare, ne facem prieteni noi, schimbăm impresii şi ne dăm sfaturi reciproc în privinţa întreţinerii acestor maşini” – spune unul dintre primii membri ai clubului, Udvarhelyi Lorand.
“Eu îi reprezint pe cei care nu se mulţumesc cu forma sau performanţele iniţiale ale maşinilor şi caută să le aducă mereu îmbunătăţiri şi modificări. Am cheltuit deja vreo 2.000 de euro pe tuning şi sunt dispus să dau sfaturi şi altora în acest sens” – a declarat un alt membru fondator al clubului, Arnold Silaghi.
Deocamdată, membrii Logan Club din Satu Mare ţin legătura pe Internet cu colegii din ţară, dar în perspectivă doresc să participe la reuniuni şi să organizeze împreună acţiuni cu implicarea unui număr cât mai mare de pasionaţi.
Salutare tuturor si bine v-am gasit! Sunt mai nou pe forum..adica ff nou, tocmai am intrat, dar sunt loganist vechi...Nu ramane decat sa ne vedem pe la intalniri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment