Si un flacon gol de sampon si niste doze de bere
Poze De La Intalniri.....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pentru cunoscatori, as vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-un anumit punct.Am inteles ca conducatorii care au sub un an de la primirea permisului nu au voie sa conduca pe strazile din Ungaria decat dupa trecerea primului an de cand au permisul ? Ca as face si eu o excursie si nu vreau sa am probleme pe acolo fara a fi stiut de elelow?!
Stima,
dmn
Comment
-
Nu te lasa sa treci vama daca ai sub un an... problema este ca mie nu mi-a verificat niciodata permisul la vama si merg in ungaria odata pe saptamana, cel putin. Problema este dupa vama, unde daca este vreun control, iti cere tot... permis, carte de identitate, talon, asigurare. Si acolo daca vede ca ai permisul de mai putin de un an, amenda ii mare... amenda la ei incepe de la 10.000 de forinti. Asta inseamna 160-165 lei la noi, depinde de unde ii iei. Si nu stu cum ii cu plata amenzii, ca inca n-am avut probleme in gen.
P.S. Am folii pe gemuri!!!! (spate bineinteles) omologate. Si folie carbon pe stalpii laterali )sigpic
Comment
-
Originally posted by 81fly View PostNu te lasa sa treci vama daca ai sub un an... problema este ca mie nu mi-a verificat niciodata permisul la vama si merg in ungaria odata pe saptamana, cel putin. Problema este dupa vama, unde daca este vreun control, iti cere tot... permis, carte de identitate, talon, asigurare. Si acolo daca vede ca ai permisul de mai putin de un an, amenda ii mare... amenda la ei incepe de la 10.000 de forinti. Asta inseamna 160-165 lei la noi, depinde de unde ii iei. Si nu stu cum ii cu plata amenzii, ca inca n-am avut probleme in gen.
P.S. Am folii pe gemuri!!!! (spate bineinteles) omologate. Si folie carbon pe stalpii laterali )
P.S. buna treaba cu foliile :>low?!
Stima,
dmn
Comment
Comment