Salut, va prezint si eu "BMICSUL" meu, pe care l-am primit la schimb pe o rabla de bicicleta de la un baiat care nu prea stie ce-a facut.
La inceput, bicicleta era foarte kitchs:
-avea margele din pufuleti lipite pe furca
-avea un craniu care se une pe telefon pe furca
-avea o eticheta de pe o sticla de bere lipita tot pe furca
Ce am modificat la ea:
-vopsit negru mat + verde fougere
-am schimat pedalele, saua si mansoanele
-evident ca i-am dat jos margelele craniul si eticheta de bere din prima
-Am scos frana din fata (regret putin)
Ce urmeaza sa modific la ea:
-Peg Salt Am Steel
-Frane Tektro(numai bune pentru drifturi si le cumpar doar cand se mai incalzeste)
-Maner de frana Salt Moto
-Stiu ca vi se pare ciudat dar: NUMAR DE INMATRICULARE PE GHIDON. "SM 96 ADY".Mie mi se pare ca lumea .
Ce "peripetii" am avut cu el:
BMX-ul asta il folosesc pentru drifturi si ca sa ajung undeva mai repede (nu sunt genul care sa vrea sa faca sarituri si chestii de astea cu el).Cauciucul cu care a venit BMXul era destul de tocit, asa ca am pus dupa o saptamana Continental, care m-au tinut o luna, dupa care cel din spate a explodat cand faceam un drift (am crezut ca dau coltu').L-a auzit un prieten de la 50 de metri.Apoi am pus (pe spate) cauciuc Tektra (nici acesta nu mai are multe drifturi de facut).
Pun si cateva poze.Astept niste idei pentru modificari.
P.S. Scuze ca am scris asa mult.Si...Arnold (spark88) in pozele alea...eram cu driftul cam la 7-8 cm de Logan...dar nu s-a intamplat nimic)SCUZE).Voi veni cu el vineri la intalnire...fac eu cumva sa explodeze cauciucul acolo).
La inceput, bicicleta era foarte kitchs:
-avea margele din pufuleti lipite pe furca
-avea un craniu care se une pe telefon pe furca
-avea o eticheta de pe o sticla de bere lipita tot pe furca
Ce am modificat la ea:
-vopsit negru mat + verde fougere
-am schimat pedalele, saua si mansoanele
-evident ca i-am dat jos margelele craniul si eticheta de bere din prima
-Am scos frana din fata (regret putin)
Ce urmeaza sa modific la ea:
-Peg Salt Am Steel
-Frane Tektro(numai bune pentru drifturi si le cumpar doar cand se mai incalzeste)
-Maner de frana Salt Moto
-Stiu ca vi se pare ciudat dar: NUMAR DE INMATRICULARE PE GHIDON. "SM 96 ADY".Mie mi se pare ca lumea .
Ce "peripetii" am avut cu el:
BMX-ul asta il folosesc pentru drifturi si ca sa ajung undeva mai repede (nu sunt genul care sa vrea sa faca sarituri si chestii de astea cu el).Cauciucul cu care a venit BMXul era destul de tocit, asa ca am pus dupa o saptamana Continental, care m-au tinut o luna, dupa care cel din spate a explodat cand faceam un drift (am crezut ca dau coltu').L-a auzit un prieten de la 50 de metri.Apoi am pus (pe spate) cauciuc Tektra (nici acesta nu mai are multe drifturi de facut).
Pun si cateva poze.Astept niste idei pentru modificari.
P.S. Scuze ca am scris asa mult.Si...Arnold (spark88) in pozele alea...eram cu driftul cam la 7-8 cm de Logan...dar nu s-a intamplat nimic)SCUZE).Voi veni cu el vineri la intalnire...fac eu cumva sa explodeze cauciucul acolo).
Comment