If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vin si eu cu o propunere:
cei care mergem la cluj de sambata ce ar fi sa plecam mai de dimineata sa ne oprim la salina in turda sau sa mergem pe cheile turzii ca sigur duminica dupamasa nu mai avem timp de asa ceva.
cum vi se pare ideea??
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Numa ca e o problema mare de tot : Vasile, nu stiu, dar foarte greu, dar eu nu intru acolo cu MAM-ul meu sub nici o forma!
Asta daca nu au amenajat astia ceva in ultimii 2 ani
Buna.
Ma scuzati daca sunt offtopic.Am si eu o intrebare adresata celor din Sibiu.Cum se prezinta piata auto de masini sh la voi ? aici ma refer la masinile de de la 27.000 euro in sus , am auzit de la mai multe persoane ca in partea asta a tari am mai multe sanse sa vand o masina a carei valoare depeste undeva la 30.000euro ? Imi puteti da ceva detali ? unde se afla piata ? care sunt zilele in care este indicat sa vii cu masina etc...
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Daca este cineva interesat sau are cunostinte care au nevoie si lucreaza in domeniu am de vanzare o trusa de sudura oxiacetilenica noua pret 320 ron negociabil!
stimati colegi, am o problema care ma dispera tot mai tare pe zi ce trece.
imi scartaie geamurile cand le inchid, mai precis cand ajung sus. cum as putea rezolva pb?
si inca ceva, caut un sticker de plastic(ala de hartie se duce de la apa cand o spal) ca sa acopar o zgarietura
Numai sa le vedem dar vrem sa si le avem dar nu se poate dar nu se stie cand da norocul peste noi , pana cand tine targul ca duminica poate trec pe acolo!
Last edited by radu2008; 23 September 2009, 19:12.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment