Originally posted by sibianul
View Post
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
In principiu m-o luat, dar nu m-o luat!
Comment
-
salutare de la satu mare
frate da si cu rima
azi am participat la prima intalnire a membrilor din logan club satu mare, sunt doar 3 dar le uram la mai multi, super atmosfera.
sper sa ii vedem si la intalniri prin tara, si abia astept sa ne intalnim saptamana viitoare.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Logan Club Resita va invita sa participati la intalnirea regionala din perioada 7-8 noiembrie. Pentru inscrieri si alte date suplimentare intrati aici http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ta-t14831.html
Comment
-
Originally posted by spanu View Postblackufo@ eu toate electrocasnicele mi le-am luat de la flanco( langa mc donalds.) sau din metro. si nu am avut probleme pana acum.
Comment
-
Salutari tuturor membrilor L.C SIBIU si in special Sibianului si te rog nu lua in seama spusele lui SorinJ ca acesta in afara de a INSTIGA anumite persoane nu stie altceva .
Sunt putine persoane la noi in CLUB sa nu fi avut probleme cu el.
Comment
-
No lol))LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ce ziceti sa trec pe cauciucuri de iarna sau mai pot astepta Din propria experienta la cauciucurile de vara se intareste cauciucul si cam pierd aderenta la franare, cand intru mai tare in curbe partea din spate uita sa ia curba ...“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Comment
-
Dragi colegi, am ceva foarte important!
Incepand de azi, 20.10.2009 , SIGEMO IMPEX (importator Rial si distribuitor de anvelope, plus alte accesorii auto), care se afla la iesire din Sibiu spre Valcea (langa XXL) are o oferta pentru membrii LOGAN CLUB SIBIU!
Si anume :
-reducere de 5 % pentru toate probusele achizitionate de la societate
-montaj gratuit pentru toate produsele achizitionate de la societate
-reducere de 20% la manopera pentru servicii extra!(daca aveti voi piesele si ei fac doar montajul/manopera)
Accesul la aceste promotii au doar membrii Logan Club, si se acorda doar pe baza ecusonului nostru!
Pentru membrii care nu au inca ecuson, o sa-l primiti cat de curand!
Daca insa aveti nevoie de aceasta promotie si nu aveti inca ecuson, rog un PM sa-i pot anunta pe cei de la SIGEMO IMPEX!
IN CEL MAI SCURT TIMP, O SA MAI BENEFICIATI SI DE ALTE OFERTE DE ACEST GEN!!!!!
Daca si alt membru LOGAN CLUB este interesat de aceasta oferta ( din alta locatie), rog acelasi PM pentru a-i anunta pe cei de la SIGEMO IMPEX!!!!
Comment
Comment