Asa, asa domnu!!
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ramane de stabilit ora ,sa pot sa-mi zoresc muierea ,ca daca nu ajung luni.........
Comment
-
e vreme! daca trebe, stam pana luni sa te asteptam!
Comment
-
oricum ,io incep din sara asta sa o zoresc , preventiv ,sa fie gata, ca pleaca rata.........
Comment
-
asa, asa, asa....si, sa nu uiti de cornulete!
Comment
-
eventual pe didi dar cornuletele in nici un caz sa le uit ........
Comment
-
Dane...vezi ca poate citeste forumul...si, daca da...e bai mare
Comment
-
poate daca o invat sa deschida pc,dar prostia asta nu o mai fac,i-am aratat la logan care ii km-jul si acum sta cu privirea tot pe km. ,acum imi dau seama ca daca ii aratam turometru aveam si eu liniste cateodat........
Comment
-
sal
dedicatie speciala pentru domnul din agnita blackufo poate i-mi da 2 cosnulete in plus.Attached FilesIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
arata mortal, folie d-asta vroiam eu sa-mi pun, adica asta dar era culoarea masinii mele
pacat ca la ei o cumperi din supermarket si e legala, la noi asta nefiind legalace idioti pot fi ai nostri, stiu ei care, au 3 initiale
PS cornulete poate-ti da...cosnulete nu stiu...deja ti-e foame cand te gandesti la ele a?
Comment
-
sa marcat vasy ,esti trecut pe lista , fain MCV -ul,ma atrage bara de ph2 , asta va fi urmatoarea investitie ,iar folia ii beton armat.
Comment
-
Hai mah...ca aduce destule!!!!
Adica...si pentru voi...ca portia aia initiala e pentru mine
Comment
Comment