Partea buna ii ca .....decand stau pe tusa am facut burta ,nu tu tigari ,nu tu efort, cornulete la discretie , si am prins 70 kg. ,deci imi vine tricoul,de care o fi..........
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Deci, pentru cei care merg la Brasov, ne intalnim la 9.30-9.45 in parcarea de la Trakia, adica, prima parcare pe partea dreapta dupa sensul giratoriu de la Baumax!!!
Comment
-
Azi va delectez cu un slide show foarte haios , sper sa va placa
PS: Este arhivat ca nu ma lasa sa-l atasez altfelAttached Filessigpic
Comment
-
cine imi poate inchiria s-au imprumuta o remorcuta ptr,o saptamana ,,ptr.un drum de italia,cu procura va rog , urgent,imi trebuie duminica noaptea cand plec . multumesc
Comment
-
te pot ajuta eu ( inchiriere ). dimensiune bena remorca 210/110 mm , prelata , greutate maxima 750 kg , sistem frinare
dimensiunea este 210/110 cmsigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com
Comment
-
b) CATEGORIA B:
1. autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, în afara conducatorului, nu este mai mare de 8;
2. ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg;
3. ansamblul de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca, a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator;
nu se specifica nimic de dispozitiv de franare ,dar va trebui sa respecti ce scrie aici.
Comment
-
''nu se specifica nimic de dispozitiv de franare ,dar va trebui sa respecti ce scrie aici.'' asta am citit si eu si de aceea am intrebat. Acum cateva zile m-am contrazis cu cineva care sustinea sus si tare ca daca are dispozitiv de franare este necesar sa ai si categoria E. Multumesc de raspuns
Comment
-
nu trebuie categoria E , pina la 750 kg merge cu B .
loganul poate tracta o remorca de 525 kg fara dispozitiv de frinare si pina la 1100 kg cu dispozitiv de frinare .sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com
Comment
-
Pentru curiosi in data de 20 martie(sambata) ora 9,30 la grand hotel seminar national METABOND, cu participarea patronului brandului si a directorului de relatii si vanzari pe europa.
cei interesati sa ia legatura cu mine, mai vorbim la intalnire sambata mai multe.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment