If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu te complica. Leaga la un releu si un buton in bord. Pana scoti becul si-l pui iarasi mai bine apesi un buton
LE: leaga proiectoarele adu firele la panoul de sigurante, si la intalnire iti leg eu firele cum trebuie. Daca da cumpara un releu de DACIA 1300 (faza scurta)
Last edited by cristivsb; 5 June 2010, 02:58.
Reason: Automerged Doublepost
Multumesc domnu cristi o sa trag firele si vedem la intalnire ma duc acum pina la magazin sa iau un releu is un buton
cine imi poate aduce astazi la intalnire un releu pentru proiectoare ca am cumparat unu si nu vrea sa mearga deloc sau nu leg ue bine firele si a inchis la magazine auto ???
Last edited by CrAzY_WolF; 5 June 2010, 14:57.
Salutare din pacate Lumi nu va putea veni la Mioveni , are o problema de sanatate .
Cine doreste sa vina il iau cu mine cu masina, nu se percepe taxa de transport .
Plecarea este sambata dimineat sa ajungem si noi la surprizele organizate de LC Pitesti.
PS. Obligatoriu tricou cu LC.Sb ,altfel nu facem echipa.
Last edited by tvstar1; 9 June 2010, 18:40.
aaaa care vine de duminica ca atunci pot veni si eu ca sanbata dimineata imi duc fetele la cluj la aeroport si ajung nuam seara?
Domnu cristivsb se poate arde repede un releu de 30A la proiectoare pe care lai legat ca nu se mia aprinde proiectoarele si cred ca este de la releu ca nu mai aud ca lucra
Last edited by CrAzY_WolF; 10 June 2010, 22:27.
care are vreo idee in legatura de faza cu 4 prezoane la dacie daca vreau sa ii fac? care butuci de la ce masina se potrivesc pe spate? si pe fata cum fac? pun flanse sau ce pun? cine ma ajuta cu niste sfaturi ...
O investitie inutila nu este, ca poate vrea omul sa-si puna jante de alu' , deci cred ca nu se mai gasesc jante de alu' cu 3 gauri!
Discutam la intalnire razzwy
si o singura exceptie de la aceasta regula, cea cu 3 prezoane/piulite... : Smart-ul
razzwy, stiam ca de pe golf 3 se pot monta pe spate tamburii, fara prea multe modificari...iar pe fata, cred ca flansele is baza
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment