Pai se poate sa nu fie compatibili de aia te-am intrebat ce viteza au aia care ii ai acum pe PC, poate mai trebuie facute ceva setari prin bios pt. rami, oricum tii aduc sa incerci sa vezi , dar sunt tot la PC 133 viteza si astia.
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bolo. spune-mi cat vrei ca sa imi faci treaba cu insonorizantul. serios. bineinteles ca nu ma asteptam sa o fac pe gratis...daca ar fi o firma de asa ceva as apela la ei.
cumpara tu tot ce trebuie, eu iti decontez, si imi spui cat e si manopera.
daca esti de acord sambata ne vedem undeva si ne apucam de treaba.fara
Comment
-
spanule tata, imi pare rau, si sorry ca te dezamagesc, dar eu abea am timp sa respir, si am atatea probleme pe cap ca nu am cum sa ma mai leg la cap si cu altele
daca vrei, iti zic ce am folosit eu, cam cat costa, ti le faci rost, si te apuci, nu e asa mare filozofie, dar iti trebuie 2 zile maxim 4 s-o faci cap coada cum trebuie
o zi iti ia s-o dezgolesti complet pe interior, sa ramana cheala doar tabla peste tot, apoi iti trebuie teroson, sa-i dai straturi bune, nu asa la misto ca pe vopsea, si ala se intareste cam in 5-10 ore depinzand de grosimea stratului, fonomin ( pasla aia ) au am luat-o de la constanta, tremeasa prin curierat, ala la fel trebuie sa-l potrivesti peste tot, sa tai, sa etc
apoi urmeaza operatia inversa ca-n prima zi, asamblarea respectiv, deci e ceva :PLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Comment
Comment