vezi ca badwolf vroia una parca
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Azi, am fost vizitati la Valcea (unde eu si Vasile) participam la un SHOWde tuning) de Cristi si de Rares!
Maine il asteptam si pe Tibi si pe Valeriu!!!!!!
Poze........maine seara!
Comment
-
iaca m-am intors de la Vatra Dornei, unde iar au fost liniute... deocamdata nu am cum sa descarc pozele. Nu s-a facut publicitate evenimentului, iar singurul Logan pe care l-am vazut pe acolo a fost unul de Suceava, nu apartinea niciunui club, dar cert e ca a castigat la categoria 75-100 cp. In rest, printre "vedete" s-a remarcat un Seat Leon, Subaru Forester, Audi TT (doar aspectul era de el), un Audi A4 cu masca de A6, BMW seria 3 (vreo 7, toate dinainte de 2000)... si cam slabut. "Prezentatorul" a fost Ciortan Calin (din cate am inteles), locul 6 la Campionatul National de Drift, care a facut o mica reprezentatie pe acolo, in pauza Atentia mi-a fost mai mult indreptata spre Concursul de Paramotoare "Cupa Dornei", si a trebuit sa fiu cu ochii pe piloti mai mult. Am fost putini "aerieni", 7 concurenti, 5 organizatori (printre care si eu), iar publicul a fost comun cu cel al masinilor. Sper sa descarc cat mai repede, sa vedeti si voiIn fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Raoulz, pe acest tread (Discutii generale L C Sibiu) , se poate discuta despre ce vreti voi (bineanteles in limita decentei), asa ca nu esti Off topic.
Alina, hai cu pozele de care spuneai.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Comment
-
Ceva de genul Gusi......si atunci incepea jurizarea...si scuza-ma, ca nu te-am mai sunat..dar.......ma intelegi!!!!Sper!
Fetita e bine?
Comment
Comment