Imi recomanda careva un loc de montat folie omologata la pret bun la noi in oras,si bineinteles serviciile de calitate,etc,ms.
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Raoulz hai maine la intalnire si iti recomand pe cineva!
Comment
-
tvstar1 unde este firma la care lucrezi tu sa vin sa-mi fac si eu 2 cartele de interfon ca nu mai ma nici una si sun tot la vecni cand vreau sa intru in casa si o sa ma bata astea intro zi
si nu ma gasit nici o firma la care sa-mi fac si eu cartele de intefon stilu ala veci dreptunghiCrAzY_WolF
Comment
-
sergiu, multumesc de cartele........ la uni vecini le plac ca sunt albastre dar la unele vecine nu , ca nu sunt mov ,ce uameni.........aaaaa si culmea ca si functioneaza, toate bune , am comandat sampania .........preafericitule .
Comment
-
eu n-am facut insonorizare la usi, adica doar pe jumatate :P
si cu randamentu...cand fac pentru mine, o fac in timpu care il am...daca ar fi sa fac pentru altul, si sa si castig ceva, atunci se schimba problema...:PLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
martor aprins airbag sofer
Originally posted by tvstar1 View Postvino la mine si te rezolv cu airbagul.
Comment
-
Originally posted by peti_astral View Postam vazut acest post si te-as ruga sa ma ajuti si pe mine doar ca eu sunt din oradea. poate imi spui ce-i de facut. eu am avut o tamponare laterala dar airbagul nu s-a deschis doar ca imi apare martorul aprins de atunci.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
Comment