eu m-am intalnit in piata mica vineri, dupa examen, cu cativa din ei... loveau biciul cu ceilalti doritori, din randul publicului. a fost o animatie scurta, nimic organizat, dar a fost frumos din partea politistilor ca i-au lasat sa se manifeste
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
...ma_shina,loganele din tot evantaiul de culori,mai sint pe strazile sibiului,oameni care inca nu cunosc ca exista logan club in sibiu sau stiu f putin,din auzite,incercam sa-i aducem pe la intilniri pe cei care doresc asta nu??,am si eu la serviciu citiva loganisti dar deocamdata sint prea ocupati ca sa poata venii,speram in mai multeeee...sigpic
Comment
-
asa e azi de exemplu am mai vazut unu, statea la benzinarie la Petrom, unul visiniu tunat. Pe asta nu il luam, ca strica protestul si alimenteaza de unde nu trebuie )))In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
nici eu nu cred ca trebuie tunata pe exterior sau interior conteaza sa ai un pic de timp si un pic de sange in ..logan..ca sa vii.
daca vrei sa vii e ok daca nu e iarasi ok mai discutam si noi mai aflam ce e nou si ce e vechi pt loganitele noastre.
Comment
-
Ideea e ca trebuie sa fi de caracter.....restul e logan
Comment
Comment