Superba imaginea trimite-o la un ziar pe mail sa se amuze toata lumea
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Montaj instalatie gpl sibiu
aveti idee unde se monteaza instalatie gpl BRC in zona sibiului?tomasetti se monteaza la cristian la suparpretz(2600lei -stage2 200).o instalatie de ultima generatie tomasetti stage 4 costa 1200 lei fara rezervor si montaj iar un stag 2 e 2600 lei cu rezervor de 48l si montaj la atelierul ala din cristian.le monteaza un tanar de 20 de ani fara experienta .
Comment
-
Salutare salutare. Mi-a facut mare placere sa particip la intalnirile voastre insa a venit momentul sa mai hoinaresc putin prin tara. Sper sa ne auzim de bine si sper sa mai revin in Sibiu la intalnirile voastre. Mult succes in continuare tuturor!Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
maurice2001 cauta eco kraft best deva au atelier si in sibiu dar la deva sunt niste baieti de nota zece. La ei am montat eu pe un hiunday i10 si am plecat de la ei foarte multumit de montaj de lucrare per ansamblu.“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Comment
-
Originally posted by meen View Postmaurice2001 cauta eco kraft best deva au atelier si in sibiu dar la deva sunt niste baieti de nota zece. La ei am montat eu pe un hiunday i10 si am plecat de la ei foarte multumit de montaj de lucrare per ansamblu.
Comment
-
Poti sa incerci la magazin la IONY pe Henri Coanda,liga Trans Agape.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Comment
Comment