Ma ajuta cineva cu o adresa a unui atelier de intors jante? Interiorul in afara.
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 30_VLD View PostCareva din Sibiu imi poate recomanda un loc unde pot schimba luminile in bord + consola, eventual si niste preturi? Va multumesc. Sper ca am postat unde trebuie. Daca nu, rog un moderator sa stearga acest post.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Originally posted by valeriu61 View PostIncearca pe www.foliisibiu.ro
Vreau si eu sa montez folii pe a mea sa ii tina umbra la bebe cand plecam la plimbare, unde mai stiti ca se monteaza in Sibiu ?? De preferat undeva unde nu se da fata de usa jos, ale mele nu au fost desfacute si nu vreau sa umblu fara rost.sigpic
Comment
-
salutare.vreau si eu putin anutor.cine stie unde pot pune folie pe geamuri la un duster si un pret informativ.mai doresc sa activez o cheie pe duster stie cineva pe cineva .va rog sa imi lasati nr de telefon.multumescDuster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
Salutare. Are careva numarul de telefon a lui Huffy? Am o problema cu masina...cand dau cheie electromotorul invarte dar motorul nu o ia..nu vrea nici la cheie nici impins nici cum...multumescAm vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
Comment