Ms Valeriu61 esti un domn!!!!!!!!!
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
incet , incet o sa mi-se indeplineasca visul , adica sa nu mai avem loc in parcarea din valee, criza ca criza dar si comoditatea ii la moda printre posesorii de logane din judet si nu-numai ,ar trebui sa fim cu sutele dar oricum noi facem acel mic pas dar care va fi urias peste patina timpului.toate bune.
Comment
-
spanu, ai fost primit in LoganClub Sibiu. Te asteptam la intalnirile noastre ( vezi threadul cu "Intalnire LoganClub Sibiu"), si chiar ne bucuram sa avem in clubul nostru si un Sandero.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Da fratilor, dar ideea e ca ar trebui sa se vada si pe la intalniri ca suntem mai multi!!!!
Comment
-
MishuOT, Ai fost primit in LoganClub Sibiu, in urma dorintei tale de a te intalni cu membrii sibieni, urmareste in continuare " Intalnire LoganClub Sibiu " . Te asteptam la intalnirile noastre, sambata de la ora16 in parcarea de la Cabana Valea Aurie.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Asta e foarte bine, dar ar trebui sa-si faca prezenta si pe la intalniri.....e amuzant si deconectant
Comment
-
Nu uitati sa votati pentru Sibiu la intalnirea nationala de anul asta!Votul se termina maine dimineata, adica 15.02.2009 ora 10.15!!
Oricum se prefigureaza la noi, dar sa subliniem treaba asta prin vot!
Multumesc mult!
Comment
-
banuiesc ca ati pus la cale strategia de plecare spre Brasov , sau inca nu ? as vrea sa va astept ,la Voila ,............
Comment
-
Inca n-am pus la punct strategia de plecare, probabil ca v-a trebui sa plecam pe la ora 7-7.30 ca sa fim in Brasov la ora 10, dar vom lua o hotarare cat de curand, cel tarziu sambata la intalnire.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
cred ca este foarte bine cum a zis valeriu61!
fara graba si contra timp caci nu ne grabeste nimeni!
Comment
-
Pai eu propun ca la ora 7:00 AM sa ne intalnim in parcare la Real (o cafelută, o ţigară) si la 7:15 - 7:30 cel tarziu, sa ne punem in miscare !
PS: Eventual la Kaufland ca Sorin sta peste drum, isi parcheza masina direct acolo seara, oricum o sa fie primusigpic
Comment
Comment