Felicitari Vasi ai facut o alegere buna cu Gammis, era si normal sa faci senzatie , pana la urma e cel mai fain Ph2 .
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salve
am primit azi pragurile originale pentru logan alea de plastic.
din pacate a intervenit ceva si tre sa le dau, daca va intereseaza le dau si in rate.
vorbim mai multe sambata sau puteti sa ma sunati.
stie cineva un vopsitor mai lesne?Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
alea de plastic originale de la dacia, vezi aicea http://www.ecoplast-access.com/Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Vasi, adu aparatorile astazi la intalnire, (daca nu le-ai dat), sa le vedem.
Am fost la Emilian, sa-mi dea cu ceara (anticoroziune) dar acum pute in masina de ma ia cu ameteli. Ce pot face, ca au trecut deja 3 zile si tot asa pute?Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
e rost de baut maiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a scapat medalion de incepatorrrrrrrrrrrrrrrr.
L-au vazut moderatorii cum arata ca un pitbull si i-au schimbat denumirea de fricaIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Dragilor, spuneti-mi daca am omis vreo informatie care ar putea pune in pericol siguranta tarii:
Tibi - 21ady - SB 21 ADY
Andrei- Andeyu - AG 02 UGC
Andrei - andy2heart - SB 24 MAP
Andrei - Bad_Wolf - SB 83 MAY
Gabi - bebel - SB 60 WMB
Dan - blackufo - SB 12 UFO
Anca - bluee - SB 06 ZNU
Andrei - bolo - B 41 SIX
Cristian - calef08NXE - SB 08 NXE
Claudiu - Claudiu_31 - SB 31 CVP
Alex - CrAzY_WoLf - SB 06 ATR
Cristi - Cristisvs - VS 03 KYU
Cristi - cristivsb - SB 06 TKS
Ciprian - cypy27 - SB 07 KVB
George - George_B - SB 70 BOR
Alex - hermannstadtsb - SB 06 NPE
Dorin - jac - SB 06 JAC
Marian - MarianSB - SB 07 WNF
Nelutu - Medalion' - SB 06 NNG
Iulian - meen - SB 15 DCI
David - need4speed - SB 78 DAV
Nicolae - Nicu Brot - SB 14 CAN
Ovi - ovy22@ - SB 10 DIO
Ovidiu - ovimiha - SB 89 ELA
Radu - RADU C - SB 06 VRY
Radu - radu2008 - B 73 JCL
Radu - raduSB - B 79 FAX
Paula - ReBe -
Septimiu - septi - SB 07 TKO
Rares - sharkykill - SB 08 SFE
Sorin - sibianul - SB 20 MAM
Mircea - slevin - SB 07 CJI
Ionut - spanu - OT 86 SYA
Adrian - tokragua - SB 07 GUG
Valeriu - valeriu61 - SB 61 VAL
Vasile - vyp75 - SB 75 VYP
Florin - - SB 21 UCU
Lucian - - SB 99 SKY
Marian - - SB 18 SEV
Marian -marianSB - SB 07 WNF
Mircea - Tzutz - SB 08 PWJ
Vasile - - SB 08 TOA
Bogdan - - SB 84 BBS
Lista e ordonata alfabetic in functie de USER. Daca am uitat pe cineva [sau e vreo greseala], strigati tare!
De asemenea, sa strige tare cei care NU AU ECUSOANE, exceptii: MarianSB, slevin, sharkykill, Vasile (TOA) - ei le vor primi sambata.Last edited by valeriu61; 31 December 2009, 00:38.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
fratilor nu stiti pe nimeni care sa se ocupe cu fabricarea unor piese pe comanda din fibra?
vreau si eu niste praguri ca cele de stepway si nu gasesc nicio firma de tuning care sa le fi fabricat pana acum(pretul la dealer e de prost gust-nici chiar asa)fara
Comment
Comment