Mi se pare super ideea cu cabana si m-as pune si eu pe lista, dar nu o fac pana nu stiu 100%. Trebuie sa-mi calculez finantele... asta daca nu ma asteptati cu fondurile pana trece sezonul...
Revelion 2013 - LoganClub Sibiu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Va rog sa ramaneti ON TOPIC !!!! Pentru discutii generale aveti alt thred !!! Multumesc !!!
Lista pentru revelion !!!
1. vyp75 + cosmina
2. Bad_Wolf (singur, dar daca aduce cineva o pritena/amica nu ma supar, din contra )
3. Rebe (ma bag doar daca e cabana si daca se ajunge la un pret avantajos, gen 2-300 lei.)sigpic
Comment
-
1. vyp75 + cosmina
2. Bad_Wolf (singur, dar daca aduce cineva o pritena/amica nu ma supar, din contra )
3. Rebe (ma bag doar daca e cabana si daca se ajunge la un pret avantajos, gen 2-300 lei.)
4. Cristivsb + Andreeavsb
Comment
-
1. vyp75 + cosmina
3. Rebe (ma bag doar daca e cabana si daca se ajunge la un pret avantajos, gen 2-300 lei.)
5. Tokragua (preferabil cabana, de bagat oricum ma bag chiar daca nu e sa fie cabana)o/__\o
(Oo\=^=/oO)
..U.........U...
Comment
-
1. vyp75 + cosmina
5. Tokragua (preferabil cabana, de bagat oricum ma bag chiar daca nu e sa fie cabana)
6. Ovy22@ + Alina
Va rog sa va ganditi la oferta de la vila de la Sura mica , cea cu 1000 E !!!Last edited by Bad_Wolf; 4 December 2009, 14:08.sigpic
Comment
Comment