If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire LoganClub Sibiu (NR.13-2009), din 28 martie2009, (NR.60)
Vremea incepe sa se incalzeasca, iar noi am fost 14 persoane cu 11 masini.
Felicitari lui sibianul pentru "co-organizator de intalniri" (a dat berea fara alchool). Ne bazam pe tine!
Multumiri din partea mea lui vyp75, pentru placaj si cheder si lui cristivsb pentru plafoniera cu 2 leduri.
Prezenta: sibianul, cristivsb, andreeavsb, Bad_Wolf, bolo, ReBe, vyp75, Medalion', Bebel, Marian, jac, Andeyu+prietena, valeriu61.
Multumesc pentru increderea pe care mi-o acordati si sa fiti siguri ca va puteti baza pe mine !
Na, seara buna..........
Am primit "invitatia" de care va spuneam si despre care nu pot sa am pareri foarte bune dpdv al influentei care o are asupra planurilor mele cu masina, dar asta e.......
Lume multa si vreme faina astazi.........
toata lumea a avut cate ceva de lucru la masina........parca a venit primavara si a inceput curatenia...
Sibianule felicitari pentru titlul de co-organizator, ne bazam pe voi (sibianu,valeriu61) , multumesc mult pt keder lui vyp75 si ms fain bolo ca mi-ai prins cutia aia , nus pt ce era da mersi)
Medalion', daca masina e dusa cum am mers eu sau bolo la intalnire, cand ne-am dat cu masinile sa auzi zgomotul filtrului, e mult 2-3 km!
E normal zic eu sa se incalzeasca!
Salutare tuturor imi pare sincer rau ca nu am putut sa ajung dar nu am fost in localitate.
Felicitari Sorine pt titlul pe care lai obtinut si sa o tii tot asa.
Sambata viitoare am sa fiu prezent, sper sa ne revedem cu totii sanatosi.
Pan atunci numai bine la toti
Daca ati sti voi ce weekend am avut io .........bine ca nu ma durut capu a 2-a zi... )
1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
mai baieti, a-ti reusit careva sa platiti pentru felix caeu am vrut sa platesc prin net si nu da bine la cont, cica lipseste ceva.
La posta tre sa scri mandatul si e mai greu si cu coada, de acasa din fotoliu e mai misto da nu vrea.
"Cu placere" la toata lumea pentru multumiri, bine ca a fost de unde sa dau.
Sa speram ca va mai fi si pe viitor cate una alta cand va trebui.
Sibiene mai ai bere ca am ceva ce i-ti apartine ?
Last edited by vyp75; 30 March 2009, 16:58.
Reason: Automerged Doublepost
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
deci , sambata ,va rog sa pastrati doua locuri de parcare in centru libere, sa am loc sa priponesc piticu , mi-e teama sa il pun normal in parcare sa nu mi-l deocheati ,o sa-l pun de-a latu sa vada toata lumea monstruletul ,felicitari Soo,poate o conving si pe blue sa vina ,daca nu pleaca pana atunci.Am stat in doua ,ceva ,ceva tot ii lipseste piticaniei ,are parasolar alb,de efect dar ii gol de tot......., nu aveti un stiker cu logan club ,cred ca asta ii lipseste ............
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment