If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum doriti voi pentru sambata, dar ultima intalnire din Mai, ramane stabilita pentru deplasarea la Agnita, cu prezenta cat mai mare!
Iar daca tot e sa facem un gratar sambata sta, zic si eu sa facem o deplasare , cum zicea si Andrei, undeva spre Curmatura!!!!!
Ce ziceti?
lasa Sorine ,pastrati berea si mici ptr. Agnita ,maine sunt de straja si nu pot ajunge dar va astept in schimb peste doua saptamani ,sper sa se indrepte toate vremurile ........
ioi ce tare , dragute masinutele ,Valeriu iti sta bine in toate dar mai bine in logan ,acum vre-o 2-3 saptamani le-am vazut pe un trailer tranzitand Sibiul....nota 10 ptr. idee si felicitari artistilor.
Intalnire LoganClub Sibiu, (NR.17-2009)din 25 aprilie 2009, (NR.64)
Prezenti: sibianul, Medalion', vyp75, valeriu61, Bad_Wolf, cristivsb, Bebel
A batut un vant cam rece, in rest toate bune.
Rece fratilor, rece!
Dar ce sa-i faci, "timpurilr" se mai schimba si ne prind pe picior gresit cu vestimentatia
Dar oricum frumos astazi, si felicitari colegilor cu upgrade-uri la masini!
Dragi colegi , cititi pe thred-l brasovenilor, sa vedeti acolo AICI TOTI SUNTEM PRIETENI ! , ar trebui sa impunem si noi niste reguli cum au impus ei
"Pentru a intra in L.C.Bv. trebuie sa indepliniti urmatoarele criterii:
- trebuie sa aveti Logan sau Logan Ph2
- luati legatura cu organizatorul (coorganizatorul) de intalniri
- postati pe forum pe sectiunea L.C.Bv.
- prezenta la intalniri de 4-5 ori consecutiv
Pentru a ramane membru L.C.Bv. trebuie sa indepliniti urmatoarele criterii:
- postati pe forum la sectiunea L.C.Bv. de cel putin 5 ori/luna
- prezenta la intalniri 1-2/luna
- emblema L.C.Bv. fata/spate la Logan si cel putin fata Ph2 obligatoriu
- scrisul Logan Cub Brasov de pe luneta benevol
Pt informatii suplimentare cereti lamuriri la conducerea L.C.Bv. "
In ritmul asta ramanem ...cati vreo 4-5 ??
PS: eu nu imi lipesc sigla pe masina , eu am cumparat marca DACIA nu marca Logan Club Sibiu !!!! Huuaaa ...asta e tareee
Acest post este un pamflet
Late edit: La noi ar trebui sa fie impusa o conditie noua si anume membrii logan club sibiu trebuie sa se petreaca obligatoriu cel putin de 4 ori /luna in club sau bar si trebuie sa consume minim 4 beri de caciula .... suntem cativa care o indeplinim se stiu ei care ...pe restul ar trebui sa-i excludem
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment