If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bun.......
Prezenta aproape maxima, atmosfera faina, dat cu parerea fiecare, concluzii trase si foarte multa voie buna!
Bravo noua........!!!!!!!
Osa revin si cu furnica "tunata"
In prima poza avem o furnica "tunata" de Valeriu.
Ecologizarea zonei de intalnire facuta de Valeriu si de Paula....iar restul.........stateau, mancau si beau.....
Se pare ca am o eroare si nu pot urca poze, dar o sa revin cu ele!
Intalnire LC Sibiu (NR.18-2009)din 2 mai 09, (NR.65)
Lume multa, timp bunicel, bere ( fara alchool), suc si prajituri; pe scurt: voie buna! Multumim!
Au fost prezenti: vyp75, Bad_Wolf, Bebel, Iulia, sibianul, cristivsb, andreeavsb, bolo, ReBe, ovy22@, jac, spanu, tokragua, valeriu61)
Salut Claudiu ! Ce faci vii maine ?
Mare amorteala mare pe thredul asta , maine este intalnirea vad ca nimeni nu se agita , cred ca saptamna asta au fost toti very busy !
Incep eu lista sa vedem cati vor fi prezenti maine .......
Salut Bad_Wolf ! Din pacate nu pot sa vin maine pt ca merg la nunta. Sambata trecuta am fost la servici. Am inteles de la Bolo k sambata viitoare nu se tine intalnirea pt ca este cea nationala la Felix. ..... deci astept prima ocazie care se iveste sa vad cum sta treaba
..........si abia atept sa vin sa vad o instalatie electrica la proiectoare k mi-a montat Bolo (multumesc inca o data) proiectorul pe partea dreapta. ....... dau de baut )
..................si nu stiu ce am facut pe aici........ cred ca am emotii
Last edited by Claudiu_31; 8 May 2009, 10:42.
Reason: Automerged Doublepost
Se tine si sambata viitoare cine o zis ca nu !!!! Eu nu merg la Felix , deci cine vrea sa vina sa vina, eu sunt prezent de la ora 17 ca de sambata viitoare schimbam ora , trecem la ora de vara !!!!
si eu cu rebe ajungem maine, sa vedem daca la timp, ca de dimineata lucru un pic, jumate la masina mea si jumate la o cisterna...le imbin si le rezolv pe ambele
claudiu, np dud, ai vazut ca in 2 ore eram gata, vedem cu instalatia cum facem data aviatoare
Faina treaba si astazi la intalnire!
Lume multa, cu chef de petrecere si amuzament ! Avem printre noi mai nou si 2 ciclisti , care ne-au prezentat achizitiile! Sa le stapaniti sanatosi dragilor!
Cristi, sa sti ca in orice chestie, scula face totul.........ai vazut ce se poate face cu niste scule bune? Ale tale erau mari si nu prea intrau, dar ale mele au fost mai mici, au intrat si au rezolvat situatia
.....si ca bonus, la cererea voastra, (daca vreti), am surprins si domnisoara care era mai spre padure
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment