If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire LoganClub Sibiu (NR.33-2009) din 22 august 09 (NR.80)
Lume multa la a 80-a intalnire LC Sibiu, 14 masini si un invitat de la Turda, FastFurious, multumim de vizita. In rest voie buna cu bere ( ca gheata) de la sibianul si suc si prajituri de la Jac, caruia ii spunem La multi ani!
Au participat: FastFurious, sibianul, ovy22@, tokragua, Marian, cristivsb, Nicu CAN, 21ADY, vyp75, Bad_Wolf, valeriu61, Spanu, Jac, 08NXE.
Mersi de primirea si de ospitalitatea pe care mi-ati oferit-o, m-am simtit foarte bine alaturi de voi si ma bucur ca v-am cunoscut.
Ps. Sibianule m-am indragostit de sunetul pe care il scoate toba ta.
Bafta tuturor!!!!
Last edited by valeriu61; 4 September 2009, 11:18.
1. sibianul
2. spanu
3. valeriu61
4. ovy22@
5. bolo + ReBe + ana ( o tipa de la bucale ) + un coleg de munca din germania
6. Bad_Wolf
7. tokragua
8. Marian
Pfoai...cata lume astazi!
Multumin de vizita lui sebi8ta, si bun venit celei mai tanara membra a clubului nostru NADIA!
Lume multa, petrecere faina!!!!!
La multi ani celor care au avut pe cineva de sarbatorit!!!!!
sI ..ERA SA UIT!
la multi ani DOAMNEI TATIANA !
Multumim de prajituri se suc!
Valeriu, multumin mult!
Bravo lui OVI@22 pentru noua achizitie!!!!!
Scuze ca n-am facut poza!!!!
Intalnire LoganClub Sibiu (NR.34-2009) din 29 august09, (NR.81)
Vreme calduroasa, lume multa, 17 masini, un musafir surpriza:sebi8ta si sotia (Misu).
Au participat: sebi8ta + Misu, sibianul, Bad_Wolf, valeriu61, cristivsb + andreeavsb, bolo + ReBe + Ana(bucuresti) + prieten de munca a lui bolo din Germania, Marian, NicuCAN, ovy22@, Spanu, VYP75, tokragua, Medalion', Bebel, radusb + Nadia(fica, cea mai mica loganista), 08NXE + fiul, jac.
... Multa lume noua pentru mine multe posturi o tona de POZE cred ca de mai bine de jumatate de ora citesc posturi si ma uit la poze...
Am cam lipsit si de pe forum si de la reuniuni dar na... VARA CONCEDII am cam umblat pacat ca s-au terminat fondurile ca mai colindam si acum prin tzara :P
Imi pare rau ca am lipsit de la reuniunea nationala din iulie dar eram la mare...
Sambata care urmeaza sper sa fiu prezent adica o sa fac tot posibilul sa vin
“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
"VARA CONCEDII '' salutare dragi prieteni. ce mai facet-ti? nu am mai dat pe forum de nu mai stiu cand, de intalniri ce sa mai zic....... am avut multa treaba in ultima perioada. tocmai m-am intors din saptamana de miere ) astept o ocazie sa pot da o fuga pana la voi. in rest .... ce sa mai zic..... numai bine tuturor
Va salut din Deva/Hunedoara , saptamna asta m-or adoptat baietii din Deva, si se pare ca merg la doua intalniri , maine o sa vin si eu acasa si ne vedem la 17.
Deschid eu lista:
1.Bad_Wolf
PS. Am reusit sa ies si eu cu masina la drum lung , remaparea se simte din plin , am scos un consum de 5,7 % ....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment