If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mda.....foarte fain astazi!
Andrei, mai aveam putin si rezolvam eleronul lui Nelutu
Dupa multa munca la masina lui Cristi, am reusut montarea "lumanarilor" cu bixenon
Foarte frumos .... felicitari
Stau in valea aurie si numai ieri nu am fost cu fiicamea la plimbare pe la cabana ....
O sa fiu cu ochii pe forum si poate reusesc sa vin si eu la urmatoarea intalnire
Succes tuturor
1.sibianul - cu noul look al masinii ( asta daca nu am inventar)
2. Bad_Wolf
3. Spanu (cu noi accesorii montate pe masina)
4. Vyp75 (mochetele pentru marean si ucu, haideti sa le putem monta)
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
2. Bad_Wolf
5. blackufo ("sper sa va onorez cu prezenta ,mai mult ca sigur" )
2. Bad_Wolf
5. blackufo ("sper sa va onorez cu prezenta ,mai mult ca sigur" )
6. valeriu61 (intre timp, am sa ma gandesc ce mai pot sa-mi montez.)
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Misto astazi, dar scurta pentru mine1
Mai bine mai stateam, caci masina nu mai incape in curte la socru-meu
Incet incet....ne cam strangem!
Bravo noua!!!!!!
Apropo: in ultima poza, ati facut cu mainile....IN CE SENS? (de ce pleci? sau bine ca pleci?)
Intalnire LoganClub Sibiu, (NR.37-2009) din 19 sept. 09 (NR.84)
Frumoasa intalnire, lume multa, masini numeroase, cate ceva de mesterit, alti bani cheltuiti,(mi-am luat janta de care va spuneam, pentru roata de rezerva, cu 95 ron)
Au participat ( in ordinea pozarii masinilor): Marian, 21UCU, blackufo + Cristian, sibianul, VYP75, Bad_Wolf, Spanu, valeriu61, Nicu CAN, bolo + ReBe, tokragua, jac, need4speed, Medalion', cristivsb, ovy22@, 08NXE.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment