If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Astazi a fost o zi frumoasa, calduroasa numai buna de iesit la aer. Intalnire LC SIBIU (NR.10)
Propun mutarea locului de intalnire in Valea Aurie langa terenul cu gazon artificial si cabana. Este iarba verde, loc de gratar, aer curat etc.
Va rog sa va exprimati parerile.
As vrea sa particip si eu la intalnirile logan club sibiu....din pacate de fiecare data am aflat prea tarziu......(o zi dupa.. ) cand va fi urmatoarea intalnire????
Jac: Noi am propus mutarea locului de intalnire in Valea Aurie. Ce se vede in poze este o parcare betonata, dar este si zona verde numai buna pentru "activitati specifice" Deocamdata a ramas pt. sambata 13,30.
Exprima-ti si tu parerea.
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Salutare: felicitari valeriu61 pt promovare si pt ... jante, nu le-am vazut pana acum. ceva detali..de unde? Pret?
Despre intalnire...e foarte nasol asa. Pt mine cu familie si copil mic este ora cand se pregateste masa, se hraneste copila, se pune la culcare si chiar atunci nu pot pleca de acasa, ca daor e singura zi cand pot fi si eu de ajutor prin casa.
Eu propun mai tarziu, undeva la 17.00 acelasi loc, tot sambata. (desi imi pare ca araa tara urat parcarea aia, pe spatiul verde mai merge)
In primul rand multumesc ovimiha.
Despre locul de intalnire : este vorba de zona verde care este frumoasa ( o sa revin cu poze). Ora se mai poate discuta.
Jantele sunt marca RIAL, 200 ron bucata.
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Ramane ora 17 dupa mine , asa pot sa vina si Ovimiha si Jac + ca daca vine vara si numai bine, ca nu mai e asa soare puternic la ora aia . Mai ramne sa mai gasim doritori sa participe, ca multi s-au tras pe fese
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment