Exact ...ce sa va fac daca v-ati grabit toti acasa
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am zburat si cu planor, si cu ZLIN, si IAR, si motodeltaplan, si paramotor, si elicopter, am sarit si cu parasuta... le-am cam facut pe toate acum astept o oferta sa vizitez vazduhul cu o rachetaIn fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Sa vezi ce placut este zborul cu motocicleta...pina la aterizare,unde scapa cine si cum poate.Din fericire,calaretul,adica eu,am scapat doar cu vinatai si zgirieturi,dar motocicleta a ajuns in mare parte materie prima pentru conserve si dopuri de bere.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
auuu.... asta nu cred ca vreau sa o incerc... in schimb, abia astept o oferta de bungee jumping
Sa inteleg ca asta este motivul pentru care nu te-am mai vazut la intalniri?In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
.
Originally posted by Ma_shina View Postauuu....
Sa inteleg ca asta este motivul pentru care nu te-am mai vazut la intalniri?
Sper ca saptamina asta nu mai reuseste nimeni sa-mi dea programul peste cap si sa ajung si eu sa va vad prima data pe anul asta.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Suna bine partea cu ceaiul de frebruarie cred ca aduc eu filtru daca este mai mic de 700w ca sa nu ardem invertorul“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Comment
-
se mai poarta lista?capetele de afis?ok ,incerc sa deschid aceasta lista .......
blackufo - inca nu stiu cu ce vin loganul? suzuki?
Comment
-
01 blackufo - inca nu stiu cu ce vin loganul? suzuki?
02 meen #SB-15-DCI# fara filtru pentru ceai ca este de 1000w sorry loganita fara ceai maine“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Comment
Comment