Da foarte frumos ieri intradevar cam frig,sincer am ramas cu gndul la motorul acela.
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
.
Originally posted by Ma_shina View Postsi azi e si mai frumos pana la urma o sa tina vremea buna cu noi, cel putin pana in 25Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
nah, chiar acuma nu se tine intalnirea când voiam să venim şi noi... Nu ne întâlnim pe centru la un suc sâmbătă după masă? sau in altă zi... eu cu rebe suntem in judeţ de joi până luni. venim oricum pe la sibiu dacă e frumos să mai vedem centrul.sigpic
Comment
-
mAH.....MAREOM.....te astept pe la Kaufland ;a Medias...... sa vorbim......
Comment
-
pai daca vreti sa fiti special quest la intalnire sunteti bine veniti, ca iesim sambata la un suc acuma este de la sine inteles
later edit: cap de sita cum sunt eu de fel, am uitat ca sambata nu se tine intalnirea, deci ramane pe joi sau vineri
Comment
-
eu ma gandeam sa ne intalnim vineri, ca sa aibe timp joi sa se odihneasca, iar sambata sa ne ocupam toti de ultimele pregatiri pentru Paste.
facem o intalnire undeva, in Piata Mica, la fel ca anul trecut?In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Deci pentru toti cei care vreti sa ne mai intalnim o data inainte de Paste, vineri seara la ora 8 facem o intalnire in Piata Mica si mergem la un suc sau o pizza.
Cine vrea sa vina sa mai povesteasca cu Mareom, pana la 8,30 sunt asteptati in piata, dupa aceasta ora ne auzim la telefon sa vedeti pe unde suntem.
Va asteptam.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment