If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lista este pentru maine la intalnire?
felicitari pentru instalatia audio valeriu!
tricourile le aveti, adica aveti mai multe sau ne aratati doar niste modele?
aaa...si duminica demineata ma voi prezenta la djtaotao pentru modificarile mentionate mai sus ;))
Nu se poate...Poze cu golanelul meu curat
azi mi-am activat CB si schimbat culori bord etc...Fac poze mai pe seara sa se vada culorile cum trebuie
o sa le postez atunci la my ride ;))
hmmm...Amanunte...
pai, arata tot, inclusiv consumul instant ( e fabricatie 2005 ianuarie sau februarie masinutza ) si merge bine...
consum mediu...Pe 56 km...Sb medias...6.6
mers si cu 60 in sate si cu 130 in-afara...Si cu consum instant de 24 litri...Forjata, si cu consum instant de 3.9 litri cu a 5-a la 100-110 pe teren drept
si timpul a fost cam 40-45 minute, fara sa ma grabesc, peste 120 nu am mers, dar cu a 3-a intr-o depasire am ajuns la 120 la ora...Cand m-am uitat la consumul instant...Surpriza : 24 litri
am ajuns la 120 cu a 3-a pentru ca idiotul, altfel nu-i pot zice, vazand ca il depasesc, a inceput sa accelereze, avea o fabia ceva, nu am avut timp sa vad ;)), dar la reintrare pe banda mea, i-am facut-o : i-am taiat calea la mustata si am pus si frana...Sa se usureze in pantaloni pentru idiotenia din el...A oprit instant pe margine si nu l-am mai vazut
trebuia doar sa-mi faca ceva semne din faruri sau orice...Ca-l
Pai da...Din pacate...Jungla din bucuresti m-a invatat asa ;)
acolo bagam in borduri atatia
nu de alta dar regula nr.1 atunci cand esti depasit, acum 7 ani cand am dat eu de carnet si nu cred ca s-a schimbat : cand esti depasit nu ai voie sa accelerezi, nelasandu-l pe cel care depaseste sa-si incheie manevra, asta putand duce la accidente etc...
dae deh, cum am mai vazut la cativa de pe forum : traim in romania si asta ne ocupa timpul...
Bolo , ai vazut reclama cu ,, niste tarani ,,n-ai cu cine domne,,sunt destui care parca de ciuda, cai depasesti o calca si ei dar ce trece cu bine ii bun trecut ,iarta-i si tu indiferent de resedinta de judet .........
Salutare!
Astazi este intalnire la ora 17 la stadion in VA?
E prima oara cand vin si eu si se pare ca nu mai este nimeni pe forum sa aflu ce criterii trebuie sa indeplinesc sa pot participa si eu. Precizez ca nu am prea moduficat nimic, este ca de la mama ei adica standard.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment