If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@sibianul, ne bucuram ca te-am facut sa te simti bine-venit si ca ti-a placut! Si speram sa te vedem la fiecare intalnire!
Am vazut ca ti-ai facut thread la My Ride... Acu' admir Frumoasa masina!
Stai linistita Rebe ca nu e o problema ,chestia este ca dupa ce ca sunt membru logan si am dacie clasica am uitat sa dau portbagajul jos de deasupra dar a trebuit sa transport niste usi si nu am mai avut timp
Ala strica toata poza ca daca nu nu ar arata asa rau masinuta mea :d
felicitari pt ambii fotografi , pozele au iesit bine , si multumesc lui d-nu Valeriu pt prajituri si suc
1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
sibianul, s-a discutat acum vreo 2-3 saptamani. Baietii de la Mioveni au planuit o mica excursie la Ramnicu Valcea si s-au oferit sa treaca si p-aici daca-i primim. Stabilisem data de 26 dar cum a venit asa a si trecut. Sa vedem acu, ce mai rezolvam. Ar fi frumos.
Daca vin acum pe 1 cred ca am un motiv serios de divort, dar nu se aude nimic asa ca ,dupa data de 1, oricand sunt bine veniti , si poate ajung sa -mi pun si bara cea noua si-unsfert.
Logic ca si bolo si rebe vor fi, nu pot scapa de ea nici macar in weekend-uri , iar de data asta mai vine ceva ;)) ovi e pentru tine
1.Ovy22@
2.Bolo
3.ReBe
4......
Sunt alaturi de voi cu gandu,maine n-am nici o sansa sa scap, o sa ma umplu de musafiri de zi si de noapte de nu-stiu cum o s-o scot la capat ,dar promit, sambata viitoare ,incepeti lista cu mine ..........
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment