If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
imi pare rau ,si in acelasi timp ma bucur ca nu m-ati uitat, incepand de maine ,incep un nou job, iar cadou de craciun este binenteles tura de sambata , imi pare sincer rau dar daca vreau sa am doua joburi trebuie sa ma supun , am stat in stand by,ptr aceasta data de 21,inca nu am stiut cum vom fi programati dar ,,,,,,,asta o fost norocul meu, .va rog transmiteti din partea mea , binenteles prin intermediul vostru, salutari tuturor celor care vin la intalnire si un CRACIUN MINUNAT ,SARBATORI FERICITE VA DORESC ,apropo,sarbatori fericite de la bluee, muncesste de ii sar capacele dar ii bine.........DISTRACTIE PLACUTA LA DEVA SI AVETI GRIJA PE DRUM <TOATE BUNE>
Spunetimi daca sunteti interesati sa facem revul impreuna vreau un raspuns pozitiv sau negativ ca ma preseaza timpul si trebuie sa dau un raspuns concret in data de 18 12 2008 cel tarziu ca sa nu incurcam proprietarul vilei.Multumesc.0743048988-Sebi.sau scrieti aici sau pe threadul deschis la voi cu revelionul.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
sebita ,daca ar cadea rev-ul prin 12 /13 ian . as fi primul , cu pareri de rau ,nu pot veni, deci nu vreau sa deschid lista cu cei care nu vin , dar ar fi bine sa se faca o lista cu cei dornici de o petrecere pe cinste,va rog sunati-l pe sebi si punetiva de-acord, toate bune/
Ora de intalnire de la Deva, este 11, asa ca propun pentru cei care pleaca din Sibiu ora de intalnire 8,30 in parcare la Bricomat ( la iesire din Sibiu, dupa aeroport pe dreapta).
Bad_Wolf, pleaca mai devreme intrucat se repede pana la Hunedoara (neamuri).
Astept pareri.
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Tokragua va fi si el la ora 8,30 impreuna cu cristivsb, andreeavsb si ovy22@.
need4speed, tu pe unde mai navighezi? Sper ca reusesti sa vii.
Gps-ul ne spune ca vom face cam 1h si 45 min pana la Deva (viteza legala si mai trebuie sa tinem cont si de conditiile meteo), deci cel tarziu la 8,45 sa plecam.
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
trebuie sa mai luam in calcul de conditiile meteo zise pe la tv...vedem noi ce va fi, oricum la 8.30 vom fi si noi acolo si vedem care cu cine merge si detaliile de drum.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment