If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mersi draga sibianule esti un dulce .... noua dacie MCV de 7 locuri
a fost fain si ieri chiar daca a fo frig
aaaa si am si eu sigla p dacie chiar daca nu e la inaltimea asteptarilor din partea clubului .....
Salutari la toti
1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
Calutii tai sunt foarte nazdravani!
La urmatoarea intalnire sa le dai sa manance niste "jaratic" sa se transforme!!!!!
Avem nevoie de ei, ca data viitoare urc si eu in masina!
Si una peste alta, eu zic ca e super faina sigla!
Pentru caii lu' Ovy dedicatie speciala ,sau ma rog pentru caii aia care mai raman dupa ce se pune si Sorin (doi sau şăse), deci dedicatie pentru cei şăse sau doi cai frumosi
PS: Dar,oare cati cai raman dupa ce se pune Sorin ?
Las' ca am facut eu niste drifturi in seara asta pe str. Transilvaniei, pana am urcat, a fost ca pe patinoar si cu cauciucurile mele de vara...aventura curata! A fost nenorocire pe strazi, n-au dat astia nici macar cu un gram de sare, brisca mami lor!
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Brisca, brisca mami lor, caci eu dimineata plec la Tm, si sincer, prefer sa fac drifturile cum au facul colegii nostri-adica voite si de fun-si nu de nevoie si poate necontolate!
Dar lasa ca trece,.
Maine, puneti si voi tara la cale cu Brasovul, ca si pregatire prealabila!!!!!!!
Intalnire LoganClub Sibiu (NR.8-2009), 21 februarie 2009. (NR.55)
Astazi , pe o vreme destul de geroasa, am incercat ceva drifturi.
Sa-i spunem bine ai venit, noului prieten Marius.
Am incercat loganul lui bolo, care este echipat cu noile arcuri si telescoape. Stabilitate mult mai buna si o alta tinuta de drum.
Au fost prezenti: Bad_Wolf, Bolo, ReBe, valeriu61, cristivsb, tokragua, Marian, medalion' Marius.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment