Da fost frumos ieri la intalnire dar cam scurt din partea mea pacat ca nu am timp sa vin mai des.
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare baieti
frumoasa intalnire ,imi pare rau ca nu am ajuns si eu dar am profitat de vremea buna si am fost la livada la stropit pomii ca vine iarna si trebuie sa am grija si de ei . Sambata viitoare din nou lipsesc ,sunt plecat cu firma la Teambuilding pe undeva pe la sambata de sus. Sa ne vedem cu bine1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
Comment
-
si eu vreau sa fac galagie legat de 28, eu nu pot veni ca sarbatoresc dar inca nu se stie unde ori vatra dornei, ori lotrioara.... e cam aiurea cu planurile, ca s-au adunat prea multe deodata si nu prea am cum sa ma impartIn fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
.
am facut si eu trei poze, iata batalionul
Lipseste zburatoarea mea de acolo .Poate data viitoare...Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
ovy22@ Felicitari oricum banuiesc ca este o diferenta semnificativa de la ce faceai la Roger la ce faci la Kromberg&Schubert inginer proiectant pt VW suna bine“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Comment
Comment