Bravo ovy, felicitari!
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by huffy View Postam facut si eu trei poze, iata batalionul
Lipseste zburatoarea mea de acolo .Poate data viitoare...In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Am prins cateva poze cu MCV-ul (ca sa vedeti ce ar fi trebuit sa conduc prin oras) :P
E la Vatra Dornei pana prin primavara, daca se face vreo adunare (sau daca reusesc sa convoc o adunare pe-acolo), atunci ne intalnim pana atunci... ma descurcIn fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Eu nu am decat urmatoarele legitimatii:
CYPY 27 ; Florin SB 21 UCU; Claudiu_31; Meen SB 15 DCI; Mosu 20 ro.
Cine nu a primit inca legitimatie, sa mai aiba un pic de rabdare, pentru ca se va ocupa Sorin de ele cand va avea timp, deocamdata fiind foarte ocupat.Last edited by valeriu61; 25 November 2010, 22:42.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Dragi mei salutare ,vreau sa va intreb pt ca sunt in urma cu stirile care-i treaba cu legitimatii si alte chestii, ca eu nu stiu.
Scuzati de intrebare dar sunt nelamurit.
Numai bine1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
Comment
-
INtalnire LC Sibiu (NR.49-2010) din 27 noiembrie 2010 (NR.150)
Este adevarat ca am fost mai putini astazi,( 8 masini), dar tot respectul pentru cei care au infruntat vremea rece si au reusit sa vina.
Multumesc Mirax (Mircea) pentru ajutorul pe care mi l-ai dat.
Am vorbit cu Sibianul (Sorin), care este la Alba Iulia si mi-a spus ca intalnirea de duminica 28 noi. de la Alba Iulia, unde urma sa ne intalnim cu LC Alba, LC Cluj si LC Deva, SE ANULEAZA!Last edited by valeriu61; 27 November 2010, 23:22.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
Comment