If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sunteti invitati sa participati la intalnirea nationala nr.2 care va avea loc pe data de 8 martie 2008 la Paltinis. Daca nu doriti sa ramaneti peste noapte va asteptam macar la intalnire.
Daca doriti sa participati inscrieti-va pe lista impreuna cu optiunea dvs.
Pai in principiu unde se sta peste noapte, o parte suntem deja acolo...ramane sa se alature pe 8 si altii care doresc sa participe doar la intalnire...Ora nu are importanta momentan, ptr. ca cei care stau peste noapte sunt toata ziua acolo ...
Am intrat de curand in acest club si vreau sa ma alatur celor din SB. Imi pare rau ca nu am aflat mai repede despre intalnirea de data trecuta. Oricum astept cu interes propuneri si daca s-ar putea sa nu fie chiar ora amiezii ar fi perfect. ora 15.00 de ex? Abia astept sa dicut, sa vad ce modificari ati facut la masina, kilometrii, comportament etc.
Va salut cu respect , sunt si eu nou in clubul Loganistilor de saptamna trecuta si sunt cu ochii pe forum de azi sa vad cand ne mai intalnim , tare mult as vrea sa ajung si eu sa ne cunoastem . Azi am descoperit si eu forumul Logan Club si m-am bucurat sa vad ca exista pasionati si in acest oras frumos.
BAFTA in continuare !!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment